SAMO ZAMJENA HDZ-U

ASH: Na prosvjedu protiv HDZ-a nepoželjan i SDP!

Foto: Pixsell
ASH: Na prosvjedu protiv HDZ-a nepoželjan i SDP!
04.03.2011.
u 16:03
Čelnik ASH i koordinator prosvjeda istaknuo je da danas u Saboru nema oporbe te da stvar mora rješavati ulica umjesto političara
Pogledaj originalni članak

Zlatko Klarić, koordinator prosvjeda zakazanog za 23. ožujak pred središnjicom HDZ-a, danas je na Iblerovu trgu poručio SDP-ovcima da su i oni nepoželjni na prosvjedu.

Najavljujući masovni prosvjed koji organizira protiv sadašnje vlasti, Klarić je rekao da moraju otići svi koji su opljačkali Hrvatsku, a SDP-u je zamjerio što su dolazeći na vlast 2000. obećali riješiti kriminal i pljačku u pretvorbi i privatizaciji, a to nisu učinili, i nisu vratili dug umirovljenicima, prevarili su mnoge koji danas više nisu među živima.

Čelnik ASH i koordinator prosvjeda istaknuo je da danas u Saboru nema oporbe te da stvar mora rješavati ulica umjesto političara.

– Moraju pasti i jedni i drugi – rekao je koordinator bloka "Umirovljenici zajedno".

– Umirovljenicima su oduzeli prošlost i sadašnjost, a mladosti budućnost. Ni SDP nije ništa bolji od HDZ-a, na novim izborima oni opet žele na vlast, čime bi spriječili bilo kakve promjene. Oni bi se umjesto "savez za promjene " trebali zvati "savez za zamjene"!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar bakunjin
bakunjin
16:28 04.03.2011.

ispravak. među 3 a ne 43 preostale stavri

Avatar bakunjin
bakunjin
16:16 04.03.2011.

Ha ha \"Savez za zamjene\" :) ASH, a to su ko?!

OB
-obrisani-
16:20 04.03.2011.

Antifasisticki savez Hrvatske? Bilo bi pozeljno da u buduce uz kraticu stoji i puni naziv...