zaljubljen i lud

Australski liječnik ostao bez 3,5 milijuna dolara zbog Hrvatice Lilly

Australski liječnik ostao bez 3,5 milijuna dolara zbog Hrvatice Lilly
04.02.2012.
u 21:00
Agencija za internetsko spajanje parova United Hearts, koju vodi par hrvatskog podrijetla Paul i Snjezana Mladenis, prozvana je za pomoć u organizaciji višemilijunske iznude. Tajanstvenoj Lilly izgubio se pak svaki trag
Pogledaj originalni članak

Da ljubav boli, to znaju svi, ali da može biti i vrlo skupa, u to se na svojoj koži uvjerio dr. Neil Wallman, pedesetpetogodišnji liječnik iz Australije koji je, nakon razvoda, odlučio potražiti novu suprugu preko internetskog servisa za spajanje partnera Hearts United, koji vode Australci hrvatskog podrijetla Paul i Snjezana Mladenis.

U agenciji Mladenisevih, dr.Wallman uplatio je prije nekoliko godina “posrednički paket” u iznosu od 100.000 dolara, koji uz upoznavanje srodnih duša uključuje i sve troškove vjenčanja ako se klijent vjenča s partnericom koju upozna na njihovu internetskom portalu. Samo nekoliko dana nakon što je novac sjeo na račun Hearts Uniteda, agencija ga je upoznala s Lily Bolivique s kojom je uskoro počeo telefonsku i e-mail romansu.

Plavokosa djevojka koju je vidio na web kameri toliko mu je “legla” da su već nakon nekoliko dana počeli razmišljati o braku, a potom je Lily počela zahtijevati određene usluge.

– Nedugo nakon što smo se upoznali, Lily mi je rekla da joj je potrebno 100.000 dolara kako bi riješila stare dugove. Poslao sam joj. Nekoliko tjedana nakon toga pitala me je bih li joj mogao poslati 200.000 dolara da oslobodi sredstva svojih roditelja koji su u Hrvatskoj. I to sam joj poslao, a sav je novac uplaćivan na račun agencije – kaže dr. Wallman. U sljedećih 18 mjeseci Lily je od svog nesuđenog supruga izvukla oko 2 milijuna dolara, a potom je nestala.

– Ovo je katastrofa. Nisam očekivao ovakvo što, sav novac išao je na račun agencije koju vode Mladenisevi. Nisam mislio da me žele prevariti – kaže dr. Wallman.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

CA
car099
21:43 04.02.2012.

koliko sam shvatio nisu se niti upoznali uživo, a dao joj je tolike novce. E budale ...

OB
-obrisani-
21:19 04.02.2012.

Nista novo! Od davnina vrijedi da naivnost i glupost ne mogu jedno bez drugoga.

HA
haze78
08:46 05.02.2012.

I sto sad, stvarno ocekujete da netko povjeruje u ovo!!!