NESREĆA NA ZEBRI

Nije ga propustio: Autom naletio na dijete i teško ga ozlijedio

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Marin Tironi/PIXSELL
Nije ga propustio: Autom naletio na dijete i teško ga ozlijedio
19.06.2020.
u 09:56
Kako potvrđuju iz PU karlovačke, 65-godišnji vozač automobila ogulinskih tablica, nije dječaka propustio na pješačkom prijelazu, već je prednjom stranom automobila udario i njegov bicikl, uslijed čega je dijete zajedno s biciklom palo na tlo i teško se ozlijedilo
Pogledaj originalni članak

Iako je dijete usred Ogulina uredno prelazilo pješački prijelaz, gurajući bicikl pored sebe, nažalost, doživjelo je traumu zbog neopreznog vozača. Kako potvrđuju iz PU karlovačke, 65-godišnji vozač automobila ogulinskih tablica, nije dječaka propustio na pješačkom prijelazu, već je prednjom stranom automobila udario i njegov bicikl, uslijed čega je dijete zajedno s biciklom palo na tlo i teško se ozlijedilo.

Vozač je za takav neoprez koji je mogao završiti i kobno po dječaka, dobio kaznenu prijavu. Sve se dogodilo u četvrtak u 17.25 sati. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
modovisisajteMaraschino
12:03 20.06.2020.

to je ono što danas roditelji ne uče djecu da ne smiju pretpostavljati da će ih vozač propustiti već moraju stati i tek kad se vozač zaustavi, prelaziti cestu. meni nije jasno kako roditelji to ne uče djecu odmalena i onda je lako kriviti gluhog i slijepog djeda koji vozi više po sjećanju nego što prati promet i pješake.

DU
Deleted user
11:02 19.06.2020.

Nije dječak, nego djevojčica!