Bizarna nesreća

Automobil ga prikliještio dok je sjedio za stolom u dvorištu

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Automobil ga prikliještio dok je sjedio za stolom u dvorištu
28.07.2010.
u 11:44
Nesreća se dogodila kada je 53-godišnja Ruskinja neoprezno vozila ford šibenskih oznaka unatrag te udarila u stol za kojim je sjedio Šibenčanin i pritisnula ga uza zid.
Pogledaj originalni članak

GREBAŠTICA - Na vrlo neobičan način je teško ozlijeđen 66-godišnji Šibenčanin: prikliještio ga je automobil koji je vozio "u rikverc" dok je on sjedio za stolom u dvorištu svoje kuće u Grebaštici kod Šibenika.

Kako kažu u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj, oko 19 sati u Grebaštici u Ulici Galešnica u dvorištu obiteljske kuće došlo je do prometne nesreće u kojoj je 66-godišnji Šibenčanin zadobio teške tjelesne ozljede, zbog čega je zadržan na liječenju u šibenskoj Općoj bolnici.

Nesreća se dogodila kada je 53-godišnja Ruskinja neoprezno vozila ford šibenskih oznaka unatrag te je udarila u stol za kojim je sjedio Šibenčanin i pritisnula ga uza zid. Kako doznajemo od očevidaca, razlog ove bizarne nesreće je kobna nespretnost turistkinje dok se parkirala. Policija će o ovome događaju izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
21:49 28.07.2010.

Ma nije kobna nespretnost nego nepažnja. Vidite li da se šminka dok vozi auto. To je zaista traženje vraga.