VINKOVCI

Automobil usmrtio dječaka koji je u igri istrčao na cestu

Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
pogazio djecaka (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
pogazio djecaka (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
pogazio djecaka (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
pogazio djecaka (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
pogazio djecaka (1)
03.05.2010.
u 18:28
Na sedmogodišnjeg dječaka A. P. passatom vinkovačkih oznaka naletio je I. S. (28).
Pogledaj originalni članak

NIJEMCI - U Nijemcima kod Vinkovaca u Gajevoj ulici ispred kućnog broja 31 oko 17 sati smrtno je stradao sedmogodišnji dječak A. P. Na njega je osobnim automobilom passat vinkovačkih oznaka naletio I. S. (28) iz Komletinaca.

Prema informacijama iz policije dječak se igrao u dvorištu i istrčao na ulicu za loptom u trenutku kada je prolazio automobil. Uzrok nesreće je prebrza vožnja, a u trenutku udara dječak je odbačen 50 metara te je na mjestu umro.

Otac i majka poginulog dječaka shrvani bolom nisu ništa htjeli kazati, a imaju još dvoje djece, srednjoškolku i osnovnoškolca.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

ST
storm
23:25 03.05.2010.

Ovo pišem baš zato što sam dugo vozač i svakodnevno gledam manijake za volanom.Možda ih ima 0,1% ,ali i to je dovoljno.Neverovatno je da nema više mrtvih.

DA
dafa
23:25 03.05.2010.

storm, dijete nije krivo nego roditelji. Ali nemora značiti ni da su oni krivi. Moguće je da dijete samo pobijegne na cestu za loptopm makar bio 5 metara od njega. Treba sagledati sve aspekte nesreće a onda donositi sudove.

RE
registrirani
23:44 03.05.2010.

to pričaš zato što i ti brzo voziš, ljepi moj, i uvjek sradaju nevini