OZNAKA TAJNOSTI

Banožić o padu drona na Jarun: Imamo podatke, ali su oni tajni

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Sabor raspravlja o vojnoj pomoci za potporu Ukrajini
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Sabor raspravlja o vojnoj pomoci za potporu Ukrajini
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Sabor raspravlja o vojnoj pomoći za potporu Ukrajini
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Sabor raspravlja o vojnoj pomoći za potporu Ukrajini
01.12.2022.
u 15:14
Osim toga, Banožić je i prije dva tjedna komentirao pad drona 10. ožujka. Tada je kazao kako su sve ''nadležne institucije pravodobno informirale javnost o svemu što je dotad bilo utvrđeno''
Pogledaj originalni članak

Ministar obrane Mario Banožić jučer se, tijekom rasprave u Saboru o obuci ukrajinskih vojnika, dotaknuo drona koji je proljetos pao kod zagrebačkog jezera Jarun. Naime, saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipe Mlinarić upitao je ministra postoje li ikakve poznate informacije o dronu, a spočitnuo je Banožiću i Plenkoviću da su se na mjestu pada ''naslikavali''.

- Nismo se ni premijer Plenković ni ja naslikavali pored nikakve rupe, bili smo samo na toj lokaciji za koju smo iskazali zabrinutost - prvo je odgovorio Banožić.

- Druge zemlje NATO-a, u kojima je također proletio dron, svoje su prikupljene označile oznakom tajnosti, tako da se na osnovu toga podaci nisu smjeli objavljivati - kazao je.

Osim toga, Banožić je i prije dva tjedna komentirao pad drona 10. ožujka. Tada je kazao kako su sve ''nadležne institucije pravodobno informirale javnost o svemu što je dotad bilo utvrđeno''.

''a sigurno nisam adresa koja može javno iznositi neke nove činjenice. Ako ih bude i kad procijene oni koji vode to istraživanje, onda će upoznati javnost'', komentirao je.

>> VIDEO Proglašen 'najneljubazniji' grad na svijetu, po nekim drugim kriterijima je tip-top

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar OPG
OPG
16:38 01.12.2022.

Ovo je pravi mamac za Zorana, nece odoljeti..

JF
jfk
15:40 01.12.2022.

Je li ovaj ikad rekao istinu u zivotu?

DU
Deleted user
07:31 02.12.2022.

Ja kao građanin imam pravo znati koja nas je zemlja napala a vi koji krijete vi ste onda teroristi Nego da li se Ukrajina ispričala radi toga? Ne, pokušala nas je uvući u svoj rat! Ćiriličarima se nikada ne vjeruje!