Premijer u BiH

Banski dvori: Milanović nije bolestan, na sajmu je u Mostaru

Foto: Vlada.hr
Milanović
Foto: Vlada.hr
Milanović, Dačić, Đukanović
Foto: Vlada.hr
Milanović BiH
09.04.2013.
u 11:30
Od izvora bliskog premijeru Zoranu Milanoviću doznajemo da nikakav sastanak s Dačićem, Bevandom i Đukanovićem nije dogovoren, kao što su pisali BiH mediji koji su objavili da Milanović na sastanak nije došao jer se razbolio
Pogledaj originalni članak

Od izvora bliskog premijeru Zoranu Milanoviću doznajemo da nikakav sastanak s Dačićem, Bevandom i Đukanovićem nije dogovoren, kao što su pisali BiH mediji koji su objavili da Milanović na sastanak nije došao jer se razbolio.

– BiH mediji netočno izvještavaju, niti se Milanović trebao sastati s trojicom premijera, niti je premijer bolestan. Upravo je u ovom trenutku na sajmu u Mostaru, u kojem ima radni sastanak s direktoricom sajma – kaže naš izvor iz Banskih dvora.

Vlada je na svojim stranicama objavila fotografiju premijera Milanovića sa srpskim premijerom Ivicom Dačićem i crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem na otvaranju 16. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru.

BiH mediji pisali su da su se jutros u mostarskom hotelu Bevanda trebali sastati Milanović, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, srbijanski premijer Ivica Dačić te crnogorski premijer Milo Đukanović.

>>Milanovića zanimaju prva Gospina ukazanja

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.