NK Karlovac

Barić za 300.000 eura u Gentu, 
Čejvanović krpa rupe

Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
Barić za 300.000 eura u Gentu, 
Čejvanović krpa rupe
30.08.2010.
u 15:00
Dosadašnji stoper Rijeke stajao je klub 200.000 kuna, a Karlovčani rade i na dovođenju napadača Željka Malčića iz Cibalije.
Pogledaj originalni članak

Prošlotjedne najave o mogućem odlasku karlovačkoga desnog bočnog igrača Marija Barića u belgijski Gent ovog su tjedna i potvrđene. Bariću je susret protiv Varaždina bio zasad posljednji u plavo-bijelom dresu Karlovca.

 – Barićev prijelaz u Gent gotova je stvar. Klub će od transfera dobiti odštetu od 300.000 eura. Paralelno s tim poslom radili smo i na dovođenju pojačanja. Zasad mogu potvrditi da smo realizirali prijelaz Kenana Čejvanovića iz Rijeke, koji će pojačati našu obrambenu liniju – rekao je Neven Šprajcer, tajnik karlovačkog prvoligaša.

Za stopera bijelih s Kantride Karlovac je platio 200.000 kuna. Njime će trener Igor Pamić zatvoriti neke rupe u obrani, no još nije riješio probleme u napadu. Zato navijači Karlovca željno iščekuju neku prinovu i u vrhu napada, gdje je Novinić ostao usamljen. Kao jedno od rješenja spominje se i Željko Malčić iz vinkovačke Cibalije.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.