Incident u novalji

BBB-ovac srećom preživio, prijatelji se sumnjiče da su pucali na njega!

Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
BBB-ovac srećom preživio, prijatelji se sumnjiče da su pucali na njega!
03.07.2017.
u 15:28
Više detalja bit će poznato nakon što PU ličko-senjska završi kriminalističko istraživanje, a u svemu tome pomažu im i kolege iz Zagreba s obzirom na to da su sva trojica iz glavnog grada Hrvatske.
Pogledaj originalni članak

Dvojica mladića iz Zagreba, Stjepan Jakovljević (25) i Denis Veljković (20), sumnjiče se da su u subotu u jutarnjim satima u Novalji pokušali ubiti prijatelja Vedrana Pongraca (19).

Sve okolnosti ovog događaja još uvijek nisu poznate, ali zasad postoji sumnja da se trojac na ljetovanju prvo verbalno, a zatim i fizički obračunao u zajedničkom apartmanu, nakon čega je jedan od dvojice osumnjičenih navodno izvadio vatreno oružje i zapucao prema Pongracu. Iako su prve informacije govorile da je napadnuti teško ranjen, iz Opće bolnice Zadar stižu informacije kako je ipak imao sreće te da ga je metak samo okrznuo i uzrokovao mu lakše tjelesne ozljede.

Više detalja bit će poznato nakon što PU ličko-senjska završi kriminalističko istraživanje, a u svemu tome pomažu im i kolege iz Zagreba s obzirom na to da su sva trojica iz glavnog grada Hrvatske. Zasad se samo nagađa da trojica prijatelja pripadnici navijačke skupine BBB, ali razlog njihove svađe nije poznat.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
16:12 03.07.2017.

furaju se na beogradske mafijase...nemaju ti veze s pravim ultrasima...obicni wannabe kriminalcici...zagadjuju i ovo malo sto je ostalo po tribinama. puj

AR
Artukovic
16:25 03.07.2017.

Ma obicni klosari....pa ko normalan ide na ljetovanje sa pistoljem? Nek policija potrazi drogu....prije ce razlog svade biti podjela novca.

DU
Deleted user
16:42 03.07.2017.

ova dvojica stavili su 50 kuna na kladionici da će lokomotiva iz Moskve dobiti Rijeku a ovaj treći je uplatio 500 kuna na Rijeku kao zicer bez njihova znanja, navodno je to kumovalo nesuglasici i svađi....