Humanitarni koncert

"Beba rock" za pomoć Domu "Obitelj svetog Josipa"

Foto: VL FOTO
"Beba rock" za pomoć Domu "Obitelj svetog Josipa"
13.01.2011.
u 14:26
Prva hrvatska kuća, nazvana Dom “Obitelj svetog Josipa”, za odbačene trudnice i samohrane majke otvorena je početkom 2010. na lokaciji Gradac u Karlovcu
Pogledaj originalni članak

“Beba rock” naziv je humanitarnog koncerta koji će se u u subotu 15. siječnja održati na Nini 2 u Rijeci, s početkom u 20.30 sati. Prihod s koncerta namijenjen je Domu “Obitelj Sv. Josip” kraj Karlovca koji jedini u Hrvatskoj skrbi za trudnice i majke s djecom koje su bile prisiljene na pobačaj. Na koncertu nastupaju "Ben Hur", Kristina, Čedo Antolić, "Zakon neba", "Effatha", "Ruiz". Ulaznica stoji 20 kuna.

Prva hrvatska kuća, nazvana Dom “Obitelj svetog Josipa”, za odbačene trudnice i samohrane majke otvorena je početkom 2010. na lokaciji Gradac u Karlovcu. Kuću vode karlovački redovnici pavlini kao i Centar za nerođeni život “Betlehem” pomažući ženama koje nisu pristale na pobačaj zbog čega su ostale same i napuštene. Želja im je da se ovakve kuće sagrade diljem Hrvatske. Za ovaj se dom u Rijeci prikuplja i pomoć, na adresi Brajda 5, radnim danom od 11 do 13 sati. Građani mogu pomoći u hrani, higijenskim i kućnim potrepštinama, stvarima za bebe, dječjim igračkama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.