ŠOK U ZAJEČARU

Beba se ugušila dok je spavala između roditelja

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Beba se ugušila dok je spavala između roditelja
15.06.2014.
u 09:10
Na licu djeteta otkriveni su krvavi tragovi, zbog čega je naložena obdukcija
Pogledaj originalni članak

Tragična nesreća pogodila je Zaječar, grad na istoku Srbije. U jednoj romskoj obitelji preminula je beba koja se navodno ugušila u snu dok je spavala između svojih roditelja, prenose Večernje novosti.

Roditelji su rekli kako su s bebom i još jednim djetetom, starim dvije godine, legli na kauč, a kada su ustali primijetili su da beba ne diše. Liječnici su mogli samo konstatirati smrt.

Na licu djeteta otkriveni su krvavi tragovi, zbog čega je naložena obdukcija. Tužitelj ispituje oba roditelja kako bi se utvrdilo jesu li možda kazneno odgovorni, prenosi Blic.

>> 'Ne smatramo se krivima za smrt bebe i zapuštanje još troje djece'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SI
Sinatra
10:52 15.06.2014.

i ova tužna vijest ide u kvotu obaveznih vijesti iz "regiona" koje su domaći mediji, očigledno po nečijem diktatu, dužni objavljivati. Kako drukčije objasniti te nevažne i bizarne vijesti iz srbije i BiH s kojima nam svakodnevno ispiru mozak. Koliko je na primjer beba stradalo u Madžarskoj ovaj tjedan, pa ni riječi o tome u medijima. S madžarima i austrijancima smo bili puno duže u uniji nego sa srbima i bosancima. Svejedno, ni riječi o "bebocidu" u tim zemljama....Zbilja bi volio doznati iz kojih krugova dolazi diktat o ovakvoj uređivačkoj politici u medijima.

L0
luena 01
09:39 15.06.2014.

Boze me sacuvaj ,jadno djete...