tragična nesreća

Beletinec: 70-godišnjakinja poginula paleći kukuruzovinu

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Beletinec: 70-godišnjakinja poginula paleći kukuruzovinu
05.10.2011.
u 17:24
Požar je buknuo u predjelu zvanom Vučenica, a okolnosti će biti poznate nakon očevida.
Pogledaj originalni članak

Sedamdesetogodišnja žena preminula je od opeklina u požaru koji je buknuo dok je palila kukuruzovinu u Beletinecu pokraj Varaždina, u predjelu zvanom Vučenica.

Okolnosti nesreće bit će poznate nakon što policija obavi očevid.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

IZ
izbrisan
17:40 05.10.2011.

Ne zalim zrtve ovakvih nesreca, same ih izazivaju. Hoce li vec jednom poceti drasticno kaznjavanje piromana , koji pale polja.

TA
tatamlata
18:16 05.10.2011.

Upravo danas na potezu Duga Resa- Karlovac kroz cijelo Mrzlo Polje je dim i smrad. Bezobraznici pale kukuruzovinu i travu koja nije dovoljno suha. Sad pred vecer taj dim se ne dize nego gotovo horizontalno siri po cijeloj dolini. Mislim da to treba zakonom zabraniti.

1J
1japan
03:59 06.10.2011.

kako mogu dozvoliti da budale pale a pogotovo kad je vruče ova jadnica je i završila na roštilju..........................