Beograd: Privedeno 35 pripadnika ultradesničarskih organizacija

Foto: Arhiv VL-a
Beograd: Privedeno 35 pripadnika ultradesničarskih organizacija
20.09.2009.
u 17:22
Iako im je policija zabranila okupljanje u Beogradu, pripadnici ultradesničarskih organizacija šetali su Beogradom, a policija je pronašla i hrpu kamenja u jednoj od ulica.
Pogledaj originalni članak

Beogradska policija privela je 35 osoba koje su se danas okupljale na pojedinim mjestima u tom gradu, iako im je to zabranjeno, javlja srbijanski B92. Među njima su pripadnici organizacija "Obraz" i "Pokreta 1389", ultradesničarskih organizacija.

Kod privedenih su pronađeni bokseri, baklje, a u jednoj od ulica policija je pronašla i veću količinu kamenja obojanog u crveno. Manja skupina pripadnika "Pokreta 1389" danas je prošetala Beogradom i zastala ispred platoa Filozofskog fakulteta, gdje su namjeravali održati prosvjed, ali im je policija to zabranila.

Inače, ispred Filozofskog fakulteta danas je trebala krenuti "Povorka ponosa", povorka homoseksualaca, koja je u subotu ipak otkazana jer policija nije mogla jamčiti sigurnost.

Pripadnici ultradesničarskih organizacija pokušali su se okupiti na nekoliko mjesta u gradu, ali ih je u tome spriječila policija koja je danas radi sigurnosti raspoređena po gradu, a posebno na prilazima Filozofskom fakultetu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
13:33 21.09.2009.

Zbog tih lezbejsko pederskih gluposti jedan Francuz i jedan Australijanac su dobili batine ni krivi ni dužni , taman su se fašisti primirili i sad su opet poludeli , znači nema paradiranja lezbejki po Beogradu i Srbiji jer i ovako feministkinje imaju i previše prava pa bi falilo još samo to da gledamo kako se one s punim ponosom vataju pred nama !

OB
-obrisani-
09:33 21.09.2009.

zrtva je bila gay parada,a sad oni moraju da zrtvuju slobodu zarad gay prava....................