bivši premijer

Berlusconi: Nisam plejboj, eventualno sam "playman"

Foto: 'MAX ROSSI'
Berlusconi: Nisam plejboj, eventualno sam "playman"
07.02.2012.
u 12:23
Nisam učinio ništa zbog čega bih trebao tražiti oprost, to su bile samo večere, komentirao je Berlusconi seks-skandale.
Pogledaj originalni članak

– Jedina stvar za koju me nisu optužili jest da sam gej. Nemam ništa protiv homoseksualaca, dapače, što ih je više, to je manje konkurencije za nas – izjavio je bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi (75).

To nije prvi put da Berlusconi iznosi svoje mišljenje o homoseksualcima. Ovaj je put to izjavio u razgovoru za američki mjesečnik The Atlantic, a svojedobno je izjavio da je bolje gledati djevojke. Američki mjesečnik razgovor s bivšim talijanskim premijerom objavio je pod naslovom “Berlusconi zimi” (Berlusconi in winter).

Berlusconi je ponovno izjavio kako je ušao u politiku da bi spriječio vladavinu komunista  u Italiji te kako ni jedan političar nema potporu građana kao on. Novinar ga podsjeća da nije uspio postati talijanski pandan Margaret Thatcher jer se nije sučelio sa sindikatima, nije uveo reformu na tržištu rada, nije modernizirao zemlju... Berlusconi priznaje da nije uspio u reforme uvjeriti 51% Talijana, ali kako ga još uvijek 30% talijanskih birača obožava.

Govorio je i o seks-skandalima, o Noemi Letiziji i Ruby Rubacuori. Novinar mu predbacuje da su i Talijani platili zbog njegovih skandala. Berlusconi kaže kako mu je žao za Talijane, ali i da nije učinio ništa zbog čega bi trebao tražiti oprost.

– To su bile samo večere. Nisam plejboj, eventualno sam "playman" – kazao je Berlusconi američkom novinaru.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

IP
info_punkt
13:31 07.02.2012.

playdeda...

TO
Toni50
18:03 07.02.2012.

Stari je legenda i inteligencija, jedan od rijetkih gospode među seljacima tamo. Ista priča kao i genijalac Dr. Sanader gospon i preostali sljaci kojima je bi šef ! Zašto genijalac nose mu doma Kofere prepune love 40 miliona kuna , Austrijanci mu daju 10 miliona Eura ( obožavaju ga kao začetnika za EU , Amerika ga voli uzimaju nas zločeste balkance u NATO u UNO , Mađari ga vole posao sklapaju poklanbjaju ( uobičajenih 10 miliona Eura ) U Hrvatskoj je isto od neke firme dobio 10 miliona Eura ! najobožavaniji i njavoljeniji hrvat u njegovo vrijeme. Što se za skojevku Kosoricu i njenoga šefa Šeksa nemože tvrditi..

OB
-obrisani-
18:54 07.02.2012.

Kad ga je jedna sponzorusa kritikovala sto se ne javlja,on jj kaze pa ja sam u pauzama i premijer....hehehe....