Berlusconi rekao Izraelcima da će ih uvesti u Europsku uniju

Foto: AFP
Berlusconi rekao Izraelcima da će ih uvesti u Europsku uniju
VL
Autor
Hrvoje Dečak
02.02.2010.
u 16:50
Talijanski premijer rekao je to na početku trodnevnog posjeta židovskoj državi. Pod Berlusconijevim vodstvom Italija je postala jedan od najsnažnijih izraelskih saveznika u Europi.
Pogledaj originalni članak

Talijanski premijer Silvio Berlusconi izjavio je da se nada da će uvesti Izrael u Europsku uniju. Rekao je to na početku trodnevnog posjeta židovskoj državi. Pod Berlusconijevim vodstvom Italija je postala jedan od najsnažnijih izraelskih saveznika u Europi.

Izrael, pak, ima bliske trgovinske veze s EU, ali ne nastoji postati članicom. Istodobno, Italija ostaje najveći trgovinski partner unutar EU s Iranom, koji Izrael smatra svojom najvećom prijetnjom.

TUŽNA SUDBINA PLEMIĆKOG DVORCA

Mali grof bio je omiljen među svojim vršnjacima. U školu je dolazio kočijom. A uz ovaj dvorac veže se i jedna legenda

Iako su ovi čvrsti, više od šest stoljeća stari temelji na kojima je izgrađen dvorac u Cerniku, preživjeli čak i tursko osvajanje, a sam dvorac preživio je Prvi i Drugi svjetski rat te Domovinski rat i potres koji mu je znatno oštetio krovište, pitamo se hoće li taj biser arhitekture preživjeti i nemar i zaborav, kako vlasnika, tako i hrvatskih institucija?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

LU
lucio2
17:46 02.02.2010.

Glupi Cedo Magic mi fakat dize tlak svojim troliranjem i primitivnim \'plemenskim\' komentarima. Gubi se odavde - siguran sam da imate Internet cak i u rupetini iz koje ti dolazis.

OB
-obrisani-
17:58 02.02.2010.

Katolici i Jevreji zajedno protiv muslimana....Ispade da su pravoslavci najmiroljubivija vera....

OB
-obrisani-
17:23 07.02.2010.

Samo ne Turčin.