više se ne skrivaju

Berlusconi sada i službeno ljubi 49 godina mlađu Francescu

Foto: Reuters/Pixsell
Berlusconi sada i službeno ljubi 49 godina mlađu Francescu
13.12.2012.
u 12:37
Bivši talijanski premijer sa svojom je djevojkom bio na utakmici Milana i Juventusa, a nakon toga ju je odveo na večeru s kćeri
Pogledaj originalni članak

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi (76) i Francesca Pascale (27) donedavno su se skrivali od javnosti, a sada hodaju ruku pod ruku. Razlika u godinama između Berlusconija i njegove službene "zaručnice" je pola stoljeća. Prijašnjih mjeseci dolazila je u Berlusconijevu rimsku rezidenciju, palaču Grazioli, u noćnim satima svojim Smartom, a danas mlada Napuljka, točnije iz napuljskog predgrađa, s njime se pojavljuje na javnim mjestima, primjerice na stadionu San Siro na utakmici Milan – Juventus 25. studenoga. Čini se da je Berlusconijeva najstarija kći Marina (46) "blagoslovila" tu očevu vezu. Ne samo što svi zajedno odlaze na stadion, već i poslije utakmice kao sretna obitelj odlaze na pizzu.

Tko je Francesca Pascale? To je djevojka koja je na početku svoje "karijere" raznosila kave u jednoj prodavaonici automobila. Zatim je na lokalnoj napuljskoj televiziji Telecapri nastupila kao zabavljačica u trash-emisiji "Telecafone" (cafone u slobodnom prijevodu znači seljačina) i pjevuckala: „Ako skineš gaćice, raste gledanost“. Onda je osnovala odbor „Silvio, nedostaješ nam“ (Silvio ci manchi) nakon što je 2006. godine Berlusconi izgubio na izborima i činilo se da se povlači iz politike. Francesca je tih godina sudjelovala u nekvalitetnim televizijskim programima u kojima se neprimjereno odijevala i ponašala.

Nabacivala se Berlusconiju, kojem je, čini se, ipak bila pomalo prevulgarna pa ju je najprije "sredio" i doveu u red. Poslao ju je u školu za dikciju, kupio joj novu garderobu, a ona je bila u njegovoj stranci u Napulju. Postala je i vijećnica u gradu Napulju, no sve to nije joj bilo dovoljno. Htjela je postati Berlusconijeva jedina djevojka. Bila je ljubomorna na ostale koje su se vrtjele oko bivšeg premijera i dolazile mu na večere u vilu u Arcoreu, primjerice Nicole Minetti (vijećnica u Lombardiji) ili Mariju Rosariju Rossi (parlamentarka). Francesca Pascale nije htjela odlaziti na te večere.

„Ja ću biti njegova jedina žena“, govorila je, a priznala je i da joj je Berlusconi predbacivao riječima: „Nemoguća si“ jer mu je priređivala ljubomorne scene. Htio ju je zaposliti i na svojoj TV-postaji tvrtke Mediaset, ali ona je htjela postati Berlusconijeva prva dama. I čini se da je uspjela jer se s njime pojavljuje u javnosti, ruku pod ruku. No, prethodno je morala proći školu ponašanja u društvu (primjerice jer nije znala šutjeti), dikcije, odijevanja, bontona, a prije svega prestati stalno odgovarati na telefonske pozive itd. Čini se da je prošla i neke plastično-kirurške popravke. Berlusconi si je načinio lutkicu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

PE
peugeot
15:17 13.12.2012.

@rea - Zavisi u kakvom su mu stanju specijalisti kardiolozi nasli kardio-vaskularni sistem i "pumpu" (srce). Bez njihovog medicinskog certifikata (dozvole, a nakon brojnih uspjesno polozenih testova fizicke izdrzljivosti i urednog krvnog pritiska) ne smije ni dotaci viagru inace ce matori Silvio riknuti. Onaj @rea, onaj sto s damom sijedi ispred Berlusconija i njegove mogao bi se kvalitetno zauzeti i oko Berlusconijeve "mackice", a ne samo svoje. Mlad je covjek, mislila bi Berlusconijeva nafrakana sponzorusa da je pregazio "lamborghini" ili jos bolje - "aston martin".

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:15 13.12.2012.

Mozda voli meko kuhana jaja i kobasicu.

RE
@rea
14:45 13.12.2012.

peugeot, varaš se, viagra čuda radi. ;o)