"usputni posao"

Berlusconijeva vijećnica šećući pistom u Milanu podupire modu

Foto: Reuters/PIXSELL
Nicole Minetti (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
Nicole Minetti (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
Nicole Minetti (1)
24.09.2012.
u 12:32
U aferi Ruby, kako se zove marokanska djevojka koja je kao maloljetnica bila na Berlusconijevim zabavama, Nicole Minetti je optužena za poticanje na prostituciju jer je dovodila djevojke
Pogledaj originalni članak

Preplanula, mišićava, ali s oko 10 kilograma više od manekenki, vijećnica u regiji Lombardiji Nicole Minetti (27) koju je na tu poziciju postavio bivši premijer Silvio Berlusconi, na milanskoj modnoj reviji okusila je i posao manekenke. Na modnoj pisti bila je odjenuta u bikini tvrtke Parah iz Milana te izazvala zanimanje novinara i fotoreportera. Nicole Minetti, koja je u aferi o zabavama koje je Berlusconi organizirao u svojoj vili s plaćenim djevojkama optužena za poticanje na prostituciju, izjavila je poslije manekenskog poziranja kako to čini u potporu talijanske modne industrije.

Na pitanja hoće li podnijeti ostavku na položaj regionalne vijećnice zbog sudskog procesa u kojem je i optužena, Minetti je odgovorila kako nema namjeru napustiti svoj položaj, pa ni politiku.

– Ja sam regionalna vijećnica i nemam namjeru podnijeti ostavku. Biti manekenka moj je drugi posao koji mogu raditi ne napuštajući prvi. Politika i moda mogu biti zajedno, dapače po mome mišljenju politika mora biti u službi mode – izjavila je Minetti i naglasila kako je modna industrija temeljna za Italiju i “mora je poduprijeti svojom slikom”.

Kada je Berlusconi pitan zašto je inzistirao da Nicole Minetti uđe u regionalno vijeće Lombardije, odgovorio je kako je riječ o “sjajnoj osobi, inteligentnoj, pripremljenoj, ozbiljnoj koja je diplomirala s ocjenom 110 i pohvalama (to je najviša ocjena na fakultetima op.s.t.), koja je sama plaćala svoje školovanje, a materinji jezik joj je engleski pa može obavljati važan posao sa svim stranim gostima regije Lombardije”.

U aferi Ruby, kako se zove marokanska djevojka koja je kao maloljetnica bila na Berlusconijevim zabavama, Minetti je optužena za poticanje na prostituciju jer je dovodila djevojke. Navodno je, prema izjavama drugih djevojaka, i sama golišava plesala na tim zabavama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AM
a_morte_i_rossi
12:59 24.09.2012.

nju je dovela afef u italiju mogu se kladiti!!!! afef je prava marokanska kuja i madamme koja je radil az aberlusku davnih dana od vremena drive in....

CH
chaos
12:54 24.09.2012.

Još kad bi se Talijanke manile silikona bilo bi to odlično za odmoriti oči. ;)

T1
t111
14:38 24.09.2012.

ako ova ima 10kg vise, kakve su tek ostale manekenke?