Covid-19

Beroš: Drugi najgori dan od početka epidemije, virus je i dalje oko nas

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ministar Beroš održao konferenciju za medije
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ministar Beroš održao konferenciju za medije
18.11.2021.
u 15:54
Jučer je od brzih antigenskih testova, kojih je bilo 25.000, gotovo 500 pozitivnih što ukazuje na važnost ovih mjera, a isto tako ukazuje da se virus širi, kaže Beroš.
Pogledaj originalni članak

Ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je u četvrtak kako je danas drugi najveći dan po broju novozaraženih koronavirusom u Hrvatskoj - 7270, uz poruku kako je to upozorenje da je virus i dalje oko nas. 

"Danas je drugi najveći dan po broju novozaraženih, preko 7200, točnije 7270, u ovom četvrtom valu i općenito. 63 je naših mrtvih sugrađana. To su veliki brojevi i još jednom nama svima upozorenje da je virus i dalje oko nas", rekao je ministar Beroš koji je u Škabrnji sudjelovao na obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Ministar je istaknuo i važnost testiranja i pridržavanja epidemioloških mjera. 

"Jučer je od brzih antigenskih testova, kojih je bilo 25.000, gotovo 500 pozitivnih što ukazuje na važnost ovih mjera, a isto tako ukazuje da se virus širi, on je još uvijek oko nas. Stoga naglašavam važnost pridržavanja epidemioloških mjera, a isto tako i testiranja", poručio je Beroš.

Video - Hrvatska je naručila lijek protiv korone, jedna bočica stoji 15.500 kuna

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

AN
ante555
17:03 18.11.2021.

Dosadna li covjeka, ostavi nas na miru vise

VI
vidum
16:41 18.11.2021.

Vjerujem da je svakom od nas poznat barem jedan slučaj, gdje su ljudi iz raznih razloga dospjevali u bolnicu. Otuda su se vraćali sa koronom ili se nisu vraćali nego odlazili izravno na groblje. Svaka treća zaražena osoba sasvim normalno obavlja svoj posao, jer je cijepljena!?Živim u nadi da će oni koji su ZABRANILI TESTIRANJE CIJEPLJENIH, kad tad odgovarati za genocid. Nadam se da će i oni koji tomu na bilo koji način daju podršku, također biti kažnjeni.

BA
batman
20:03 18.11.2021.

Laž,laž,laž.......sramite se,dosta je obmane.