O slavlju u HDZ-u

Beroš: "Nadam se da nećemo postati rasadnik koronavirusa, moramo biti oprezni"

Foto: Sanjin Strukicl/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukicl/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukicl/PIXSELL
06.07.2020.
u 01:30
Trudili su se držati preporučenih mjera zaštite, ali su u nekim trenucima jedni drugima bili preblizu
Pogledaj originalni članak

Ministar zdravstva, Vili Beroš, kaže kako su u nekim trenucima tijekom slavlja u stožeru bili preblizu jedni drugima, ali se nada da neće postati rasadnik koronavirusa.

"Nadam se da nećemo postati rasadnik koronavirusa. Mjerila se temperatura, dezinficirale su se ruke, moramo biti oprezni", kazao je za N1.

Beroš je na ovim izborima dobio više preferenacijalnih glasova od predsjednika stranke Andreja Plenkovića i rekao je da zdravstveni sektor ostaje njegova osobna preferenacija:

"Rješavanje zdravstvene problematike moja je osobna preferenacija. Ne prepostaje nam ništa drugo pratiti epidemiološku situaciju i procjenjivati koje mjere donijeti."

Ipak, smatra da neće uskoro biti pooštravanja epidemioloških mjera u Hrvatskoj:

"Mislim da neće biti pooštravanja mjera ako ne eskalira epidemiološka situacija. Brinut ćemo da se ne dešavaju nova žarišta, uvodit ćemo selektivno mjere, a ne generalni lockdown kao zadnji put."

 

LADY GAGA:

Pljuvali su me i govorili da smrdim, da sam nakaza. Sa samo 15 godina pala sam u duboku depresiju

I kada se već činilo da je za Lady Gagu samo nebo granica, razotkrila je sebe u odličnom dokumentarcu "Five Foot Two", koji prikazuje sasvim drugo, obično, ali i nesigurno i prilično ranjivo lice ove svestrane umjetnice. U tom filmu moglo se čuti da se nije nikad osjećala dovoljno ugodno u svojoj, "običnoj" koži te da se nije mogla pojaviti na pozornici i pjevati samo začešljane kose.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
13:32 06.07.2020.

Nikome nije jasno kako se, ali baš svi političari druže kao da virusa nema. Nije valjda da i neki od njih preventivno uzimaju jednom tjedno malu dozu klorokina kao i Trump?