OBRAČUN NOŽEVIMA

Beskućnik zvani Isus teško ranio kolegu nožem u butinu

Foto: Branimir Bradarić
Beskućnik zvani Isus teško ranio kolegu nožem u butinu
05.05.2010.
u 23:40
Ranjeni Marijan Miličić (37) prešao je hramajući tridesetak metara prije nego što je pao te je hitno prevezen u bolnicu.
Pogledaj originalni članak

Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život u obračunu noževima koji se dogodio u srijedu oko 21 sat u samome središtu Vukovara.

U sukobu je ozljede opasne po život zadobio Marijan Miličić (37) kojega je nožem, kako se sumnja, ozlijedio Rudolf Kolompari (46), Vukovarcima poznat i po nadimku Isus.

Ozlijeđena aorta?
Za sada se ne znaju uzroci sukoba, ali zna se da je Miličić nožem uboden u predjelu butine. S obzirom na obilno krvarenje, sumnja se da mu je ozlijeđena aorta. Od mjesta događaja Miličić je hramajući prešao tridesetak metara prije nego što je pao, nakon čega su prolaznici pozvali policiju i hitnu pomoć.

Hitno je prevezen na odjel kirurgije vukovarske Opće bolnice, a Kolompari u policijske prostorije.

Doznajemo i da su obojica bila pod utjecajem alkohola. Ta dvojica Vukovaraca bila su i u središtu incidenta koji se dogodio u ožujku kada je Kolompari završio u bolnici s ozljedama glave.

Česte intervencije
Inače, i jedan i drugi građanima Vukovara poznati su i kao beskućnici koji dane provode u središtu grada. U njihovim slučajevima više puta intervenirala je i policija ali su se uvijek vraćali na ulicu.

Kolompari je beskućnik koji ljetne dane prespava gdje stigne, a zimi potraži neko toplije mjesto. Često ulazi u neobnovljene i napuštene stanove gdje provodi zimske dane.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
00:54 06.05.2010.

sad su 1:1

KO
kokolomoj
08:30 06.05.2010.

tuku se beskućnici na cesti - ostvario se Hrvatski san