Rusija sve jače napada

Bez zapadne pomoći u sljedećih nekoliko tjedana Kijev će biti u kritičnoj situaciji

Foto: Kuba Stezycki/REUTERS
Bez zapadne pomoći u sljedećih nekoliko tjedana Kijev će biti u kritičnoj situaciji
10.01.2024.
u 09:00
Rusi su u napadu ponovno koristili i hipersonične balističke rakete Kinžal i ubojite dronove. Žrtava je bilo u gradovima Dnjipro, Krivi Rih i Hmeljnicki

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
EPILOG TROVANJA MLADIĆA

Znamo krivca za trovanje; no tko je kriv za širenje panike i lažnih vijesti?

Pokazalo se da većina čitatelja, nakon tekstova koji su se često samo prenosili, naslova koji su bili 'nabrijavajući', gdje su se dizale jake emocije, nisu niti čitali sadržaj tekstova iako su u mnogima već i bila točna pojašnjenja i provjerene informacije, već su se dali u osude i žustre rasprave kao da vladaju problematikom i kao da su stručnjaci u svim područjima- kaže Ankica Mamić, komunikacijska stručnjakinja.



Komentari 36

PA
partijaner
09:41 10.01.2024.

naravno da Ukrajina ovisi o vojnoj pomoći zapada jer su Ukrajinci svoje oružje naivno predali rusiji Budimpeštanskim memorandumom, koji su kao jamci potpisale USA, GB i rusija koja je priznala ukr.granice zajedno s Krimom, a onda 2014. napala i okupirala Krim!!!

Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:46 10.01.2024.

U svakome slučaju ruska zimska ofenziva je potpuno zakazala. Po Bild koji intenzivno prati situaciju na frontu Rusi imaju u zimskoj ofenzivi bezbroj mrtvih i preko 400 borbenih vozila izgubljeno. Ukrainci rade ono što je moguće brane se i gledaju čuvati svoje resurse. To im do sada solidno uspjeva. Iako i oni naravno imaju gubitke ali ipa višestruko manje. Stručnjaci kažu da Rusi sada imaju tolike gibitke jer jednostavno nemaju više kvalitetno obučene vojske, takve su već izgubili do početka prošle godine. Ova vojska sada su im samo na brzake obučeni koji imaju jako kratak rok trajanja.

PR
pravdenik
10:01 10.01.2024.

Ukrajina će dobiti pomoć jer je zapad svjestan da rusko zlo mora biti zaustavljeno