Imaju potporu?

BIA: Albanci na Kosovu pripremaju etničko čišćenje

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
BIA: Albanci na Kosovu pripremaju etničko čišćenje
06.02.2013.
u 09:26
Albanci planiraju u ožujku pokušati etničko čišćenje sjevernog dijela Kosova, a za to imaju logističku i svaku drugu potporu Kfora i Eulexa – tvrdi Pantić
Pogledaj originalni članak

Tko zna kako je u srpske medije \"procurilo\" tajno izvješće BIA, srpske Sigurnosno-informativne agencije koje je, kako tvrde mediji, dostavljeno državnom vrhu gdje se navodi kako na Kosovu \"teroristi nameravaju učestalim bombaškim napadima na civilne objekte u gradovima i naseljima u kojima žive Srbi izazvati strah i paniku\".

- Njihov plan je da već u ožujku započeti s terorističkim akcijama, ići će se na izazivanje panike i neće prezati ni od velikih ljudskih žrtava – navodi izvor iz BIA kojega citiraju mediji u Srbiji, ali nitko u BIA nije želio službeno komentirati ove navode. No, zamjenik vladina Ureda za Kosovo i \"zapovjednik Civilne zaštite Kosovske Mitrovice, Krstimir Pantić kaže da su saznanja \"više nego realna\".

- Sve što se ovih dana događa na Kosovu predstavlja samo uvertiru u ono što se sprema na proljeće. Albanci planiraju u ožujku pokušati etničko čišćenje sjevernog dijela Kosova, a za to imaju logističku i svaku drugu potporu Kfora i Eulexa – tvrdi Pantić dodajući da bi Vlada Srbije morala ozbiljno reagirati kako bi sačuvala sigurnost Srba.

- Da Albancima nedužne civilne žrtve ne predstavljaju ništa, dokazuje i ovo ranjavanje djece u Kosovskoj Mitrovici – viče Pantić \"zaboravljajućio\" da je za ranjavanje dvoje djece osumnjičen Srbin

>>\'Eulex i KFOR su okupatori, neka napuste sjever Kosova\'

>>Nikolić:Kosovskoj predsjednici ću reći i ono što ona ne bi voljela čuti

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

GE
generalsaosnovnom
12:07 06.02.2013.

Etničko čišćenej se nad Srbuma na Kosovu vrši od 1945e tako da ovo nije nikakvo epohalno otkriće, ranije su ga vršili uz potporu slovenije i hrvaške a danas amerike i nemačke, Srbija treba to isto da uradi u Preševskoj dolini i tako ćemo se jednom razgraničiti za svagda !

OB
-obrisani-
13:17 06.02.2013.

Drugim rečima vreme je za definitivnu mobilizaciju svih policijskih jedinica MUP-a Republike Srbije na području severa Kosova i Metohije, u cilju zaštite Srpskog naroda na tom prostoru. Što znači da se u taj region upute dodatne jedinice Žandarmerije, kao i pojačanje sačinjeno dodatnim timovima Protiv-Terorističke Jedinice, Specijalne Antiterorističke Jedinice, svih Interventnih Jedinica Policije, kao i dodatnim redovnim jedinicama policije koje se koriste u ratne svrhe!!!

DO
domagojb963
09:58 06.02.2013.

Krstimir Pantić čudesno ime zar ne? To je onaj lik od jučer? Osumnjičen za ranjavanje djece...