GORNJI HRAŠĆAN

Biciklist poginuo, zahvatila ga sijačica kukuruza na traktoru

Foto: MARKO JURINEC / PIXSELL
Biciklist poginuo, zahvatila ga sijačica kukuruza na traktoru
10.05.2010.
u 16:37
Po Feliksa Meklina (72) iz obližnjeg Badličana odmah je došla Hitna pomoć, no nije mu bilo spasa
Pogledaj originalni članak

U Gornjem Hrašćanu kod Čakovca dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo biciklist. Riječ je o 72-godišnjem Feliksu Meklinu iz obližnjeg Badličana. Na njega je oko 15.40 sati naletio traktor. Hitna pomoć odmah je došla po nesretnoga biciklista i odvela ga u Županijsku bolnicu Čakovec, no više mu nije bilo spasa.

- Kaj da vam velim, tast je valjda išao iz bolnice u Čakovcu. Samo su nas nazvali da dođemo po bicikl, da je stradao u Hrašćanu. Šokirani smo - ispričao nam je njegov zet.

Kako saznajemo, biciklistu je, dok se vozio desnom stranom ulice, na izlazu iz Hrašćana u smjeru Trnovca, zahvatila sijačica kukuruza montirana na traktor. Navodno se, pričali su okupljeni mještani, njen dio otkačio te je zbog toga zahvatio biciklistu.

- Priključak za traktor zahvatio je  bicikl - kaže Krunoslav Gosarić, glasnogovornik međimurske policije.

Traktorom je, saznajemo, upravljao 27-godišnji K. L. iz Trnovca. Na mjestu nesreće zatekli smo i njegove roditelje, koji su također odmah došli.

- Sin je išao s polja, sijao je kukuruz, imamo više zemlje u općini Nedelišće. Strašno, žao nam je stradalog gospodina - ispričao nam je njegov otac. Dodaje da njegov sin nije pio. Isto kaže i njihova susjeda iz Trnovca, koja kaže da joj je žao i stradalog, ali i mladića, koji se, kaže, trga od posla i ne pije.

Njihove riječi potvrdio nam je i Gosarić rekavši da vozač traktora nije imao alkohola u krvi. Točan uzrok nesreće utvrdit će se istragom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.