Bračni život

Bili smo najveseliji kad smo dobili djecu, a unuci nam daju snagu

Foto: 'Sabina Sviben/VLM'
Bili smo najveseliji kad smo dobili djecu, a unuci nam daju snagu
10.01.2011.
u 17:03
Djeca i naše snahe su nam organizirali proslavu za naš zlatni pir i lijepo nas iznenadili, drago je supružnicima Sedak
Pogledaj originalni članak

Dragica i Stjepan Sedak iz Mača u krugu svojih najmilijih proslavili su svoj zlatni pir – pet desetljeća braka i zajedništva. U povodu te vrijedne obljetnice za njih je svetu misu služio mačanski župnik vlč. Ljubomir Hađina u župnoj crkvi u Maču, u istoj crkvi u kojoj su se Dragica i Stjepan vjenčali 1961. godine.

Družili se na zabavama

Dragica (72) i Stjepan (74) rado su se prisjetili svoje mladosti i početka zajedničkog života. – Oboje smo iz Mača, živjeli smo blizu, moj brat igrao je i nogomet sa Stjepanom, upoznali smo se i družili na zabavama, a tako smo se i zaljubili – priča Dragica. Stjepan je 1957. godine otišao u vojsku. Za to vrijeme redovito su se dopisivali, a godinu i pol nakon Stjepanova povratka su se i vjenčali.  Sada zajedno uživaju u mirovini.

Živimo za unuke

– U tih pola stoljeća bilo je i lijepih i teških dana. Najveseliji trenuci bili su kada smo dobili djecu, a osobito otkad imamo unuke. Za to živimo, to nam daje snage i volje – kažu slavljenici. Stjepan i Dragica roditelji su sinova Berislava i Roberta, a i petero unuka. – Djeca su nam organizirala proslavu i lijepo nas iznenadila. Možemo reći da imamo lijep život – kažu ovi supruzi.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.