Šef HDZ-a

'Bit će pravo čudo ako ovaj proračun donese gospodarski rast'

Foto: Zoran Grizelj
'Bit će pravo čudo ako ovaj proračun donese gospodarski rast'
28.11.2012.
u 16:26
– Proračun za 2013. godinu loša je kopija prošlogodišnjeg u kojemu nema ni riječi o investicijskim projektima – poručio je šef HDZ-a Tomislav Karamarko.
Pogledaj originalni članak

– Proračun za 2013. godinu loša je kopija prošlogodišnjeg u kojemu nema ni riječi o investicijskim projektima – poručio je šef HDZ-a Tomislav Karamarko na konferenciji za medije. Naglasio je da je takav proračun vođen političkom demagogijom s kojim je očekivanje rasta gospodarstva pravo čudo. Po njegovu mišljenju, takvo planiranje samo će još više produbiti recesiju.

– Najbolje bi bilo da Vlada uza sve najavljene registre koje planira objaviti objavi i registar raspoloživih investitora, ako ih uopće ima – kazao je Karamarko.

– Nakon povećanja PDV-a, struje, vode i grijanja, nova 2013. godina donijet će čitav niz novih poskupljenja, a proračun će, kako se čini, još dodatno osiromašiti naše seljake i poljoprivrednike – rekao je Goran Soldo, tajnik Odbora za gospodarstvo. Zaključili su da premijer Milanović i njegova vlada u Saboru potenciraju bezobrazluk.

– Ton i gard im je prepotentan. Kad ne znaju obrazložiti, bezobrazni su – zaključio je Karamarko.

>>HDZ ne podržava proračun za 2013.: Rast će zaduživanje

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

GI
giglibigli
16:46 28.11.2012.

bit će pravo čudo ako se izvućemo iz ovih govana u koja je hdz gurnuo državu,pravo čudo

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
17:23 28.11.2012.

Proračun za 2013g je prepun manjkavosti i loš je poput proračuna iz 2010 i 2011g. Ništavan i loš za gospodarstvo. Da je HDZ na vlasti Proračun bi bio uvećan za 50 milijardi i bilo bi za sve Novca kao blata. Opet bi usvojili crne vreće i hmmmm

OB
-obrisani-
16:45 28.11.2012.

Neteba trosit rijeci na Milanovicevu vladu a jos manje na ishlapjelog lihvara Linica , vlada je sposobna samo za razne popise i naravno nove poreze i dizanje cijena . Indikativan je clanak o Linicevom porezu na nekretnine , ugrozeno oko 30 000 radnih mjesta a clanak se ni komentirat nemoze?! A valjda ce i ministar rada izaci uskoro sa svojim nekim popisom , npr "spisak nezaposlenih zaslugom kokosje kolalicije " to bi bio lijep spisak , bravo kokosari