Jovanović poručio:

'Poput razarača ću i dalje razotkrivati zločinačku organizaciju'

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
'Poput razarača ću i dalje razotkrivati zločinačku organizaciju'
14.06.2014.
u 22:54
Kod mene nema ni trunke gorčine - rekao je Jovanović
Pogledaj originalni članak

- Točnije bi bilo reći da nisam smijenjen, nego sam svoj odlazak iz Vlade dogovorio s premijerom - rekao je bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović u intervjuu za Novi list.

Jovanović je ponovio kako je Vladu opterećivala negativna percepcija koja ga je pratila od, kako je rekao, "svih mogućih društvenih grupacija i medija". - Nisam otišao jer sam bio loš, nesposoban ili neuspješan - dodao je Jovanović.

Govoreći o podjeli oko Linića Jovanović je rekao da je stao na premijerovu stranu iz uvjerenja, a ne iz koristi. - Niti jedan SDP-ovac ne smije ugrožavati rad stranke i Vlade i gurati je u ruke zločinačke organizacije nepravomoćno osuđene za pljačku građana - rekao je Jovanović.

- Kod mene nema ni trunke gorčine, nema razočaranja. Istina, u jednu ruku ovo jest moj prvi neuspjeh u životu. Prvi put nisam završio nešto što sam započeo. No, uvjeren sam, dugoročno gledano, za veću korist - ističe Jovanović koji se osvrnuo i na svoj stari-novi posao u Saboru.

- Imat ću snagu argumenta i poput razarača ću razotkrivati i dalje zločinačku organizaciju koja je na sudu nepravomoćno osuđena za pljačku hrvatskih građana i zbog koje su danas građani bez posla, s mizernim plaćama i mirovinama, a zdravstvo i školstvo u besparici. Ponestalo mi je snage boriti se s negativnom percepcijom u ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, jer je potpuno površno i neobjektivno vrednovan moj rad, ali za Sabor imam nepresušan izvor energije! Ali i argumenata i činjenica - zaključio je Jovanović.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 117

KN
knezica
23:15 14.06.2014.

Ti si razorio školstvo i obrazovanje! Razorio si pola hrvatskog sporta! Sada bi još malo razarao Hrvatsku. Jovanče, Jovanče.... Ovo ti je posljednji put da si primirisao vlast, odbacili su te i tvoji. Kada na referendumu uskoro prođe izravni izbor, biće tebi pa-pa što se politike tiče.

L0
luena 01
23:19 14.06.2014.

Razotkrit ce ,ajde pocni ispred vasih vrata cistiti...koliko ce vas jos zavrsiti u Remetincu... Ovaj covjek je zadrt on bi ,doci cesi ti na red... ima i kod tebe sta za procesljati...

KN
knezica
23:22 14.06.2014.

"Niti jedan SDP-ovac ne smije ugrožavati rad stranke" --- Omerta , zavjet šutnje, je prekršena... Olovni oblaci se nadvijaju nad zločinačku SDP-KPH, jer velikom brzinom na vidjelo počinju izlaziti svi razmjeri pljačke, štete, nepotizma, nesposobnosti, podobnosti i izdajništva vladajućih. Naredni period će otvoriti oči i onima koji su kroz život koračali slijepi.