zagreb

Bivšem policajcu prostitutka plaćala za osiguranje

Foto: Pixsell
Bivšem policajcu prostitutka plaćala za osiguranje
14.03.2012.
u 12:52
Oglašavala je svoje usluge u oglasniku, pa je bivši policajac došao na ideju da od nje izvuče novac za zaštitu. Dala mu je 100 eura
Pogledaj originalni članak

Na zagrebačkoj je Savici u ponedjeljak uhićen bivši 47-godišnji policajac koji se lažno predstavljao svojoj žrtvi, 41-godišnjoj ženi, tražeći od nje novac u zamjenu za pružanje zaštite. Ta priča doslovno ima elemente pravog krimića jer je žena kojoj je bivši policajac, jednostavno rečeno, pokušao “prodati ciglu” u neku ruku također na rubu zakona. Oglašavala je, naime, pružanje seksualnih usluga u oglasniku. Osumnjičeni je muškarac pročitao njezin oglas te razradio plan kako će od nje izvući novac.

Po prethodnom telefonskom dogovoru, 5. ožujka došao je na njezinu adresu na Savici u pratnji prijatelja, pokazao joj nekakvu identifikaciju koja je nalikovala policijskoj znački te uzeo od žene stotinu eura. Na odlasku joj je rekao da će svaki ponedjeljak dolaziti po novac. Žena je sve prijavila policiji te je bivšem policajcu bila postavljena klasična klopka. Tako je uhićen pred stanom svoje žrtve u vrijeme koje joj je bio najavio da će doći preuzeti isti novčani iznos kao i prije.

Muškarac je odveden na kriminalističko istraživanje nakon kojeg je uz posebno izvješće predan pritvorskom nadzorniku. Inače, osumnjičeni je otprije poznat policiji zbog kaznenog djela prijetnje.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

T1
t111
14:05 14.03.2012.

a kaj je bilo s prostitutkom?

Avatar lihvar007
lihvar007
14:28 14.03.2012.

prostituka je vidjela da je puno jeftinije pravim policajcima davati besplatno p... za zaštitu nego plaćati 100€ lažnim.

TO
tomvuk
06:13 15.03.2012.

Odmah mi je jasno zasto je bivsi policajac \"bivsi policajac\".