Nesreća

Bjelovar: Zanio se u dvostrukom zavoju i zabio u ogradu

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
nesreća Bjelovar (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
nesreća Bjelovar (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
nesreća Bjelovar (1)
04.10.2010.
u 19:41
Zbog oštećenja na vozilu intervenirali su i vatrogasci koji su morali rezati lim da bi došli do tijela poginulog muškarca.
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR – Nešto prije 18 sati u bjelovarskom naselju Hrgovljani u prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač žutog Golfa, muškarac 30-ih godina. Neslužbeno doznajemo da je riječ o Zvonku Rodiću iz Domankuša nadomak Bjelovaru.

Prema svjedočenju očevidaca nesretni Zvonko je vozeći se Ulicom Miroslava Krleže iz pravca sjeverne obilaznice prema središtu grada zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, zanio se i udario u betonsku ogradu ispred kućnog broja 165. Od siline udarca automobil se okrenuo za 180 stupnjeva, a nesretni vozač preminuo je na mjestu događaja.

Zbog oštećenja na vozilu intervenirali su i vatrogasci koji su morali rezati lim da bi došli do tijela poginulog. Nesreća se dogodila na mjestu na kojem su se i ranije događale prometne nezgode. Naime, dvostruki zavoj, udaljen tek nekih 50-ak metara od mjesta na kojem je nesretni vozač izletio s ceste, očito je preopasno mjesto i zahtijeva maksimalan oprez vozača.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
00:05 06.10.2010.

prijatelj se sa 5 godisnjom unukom stajao na mostu dok je taj ludjak prohujao velikom brzinom kraj njih... 100 m dalje se ubio... nase ceste su pune ubojica za upravljacem... ne znam zasto konacno ne stave policiju na svakih 10 km pa nek pune drzavnu blagajnu kaznama....