UŽITAK ZA NEPCE

Bjelovarčani na 'majburgere' strpljivo čekali u redu više od 4 sata!

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Majburgeri
30.09.2017.
u 14:25
Pogledaj originalni članak

Povodom Dana Grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja, organiziran je bogat višednevni program. Danas je održana promocija legendarnog bjelovarskog majburgera, koji se u Hrvatsku vraća na velika vrata, a pripremao ga je njegov tvorac, poznati kuhar Branko Ognjenović Medeni.

Događaj se pretvorio u atrakciju jer vise od četiri sata ljudi su strpljivo čekali na svoj majburger, koji je prodavan po promotivnoj humanitarnoj cijeni od 10 kuna. Svih 1.000 majburgera prodano je u rekordnom roku a bilo ga je premalo obzirom na nezamisliv interes.

Majburger je nastao početkom 80-ih godina prošlog stoljeća u tadašnjoj tvrtki "5. maj", a proizvodnja je ugašena prije 25 godina. Proizvodi se od čistog junećeg mesa (prednja plećka) uz tajnu recepturu začina. Cilj je da iznova osvoji hrvatsko tržište. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JP
josip.pivar11
17:23 30.09.2017.

Jel to moraš biti jako gladan ili jako bedast da tako dugo čekaš komad kruha i malo začinjenja mesa?!