NESREĆA U BIJELI

BMW sletio u jezero - tri mrtva

30.07.2002.
u 00:00
* Poginuli su Ilija Bubalo (45) i Tonči Miljko (42) iz Slavonskog Broda, te Vladimir Baltić (47) iz Zagreba
Pogledaj originalni članak

MOSTAR - Trojica hrvatskih državljana podrijetlom iz BiH poginula su u Bijeli, mjestu dvadesetak kilometara udaljenom od Mostara na cesti Sarajevo - Mostar, kada su automobilom sletjeli u jezero Salakovac. Poginuli su Ilija Bubalo (45), rođen u Derventi, Tonči Miljko (42), rođen u Grmu, obojica nastanjena u Slavonskom Brodu, te Vladimir Baltić (47), rođen u Visokovcima a nastanjen u Zagrebu. Nesreća se dogodila u nedjelju poslijepodne.

Prema riječima Tarika Mahmutagića, I. Bubalo upravljao je BMW-om SB 294-AO Bore Oreča. Najvjerojatnije je zaspao jer na cesti nema tragova kočenja, te vozilom sletio u jezero. Zbog nesreće je u nedjelju tom cestom promet bio zaustavljen dva sata. BMW je izvučen iz jezera, a po tragovima nađenima na njemu pretpostavlja se da se odbijao od stijena dok nije pao na dno jezera. Tijela su nakon očevida prevezena u mostarsku bolnicu radi obdukcije, a pretpostavlja se da su sva trojica putnika poginula od stravičnog udarca u kanjonske stijene, a ne od utapanja.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr