Maloprodajni park

Bogata ponuda i spektakularna proslava

Bogata ponuda i spektakularna proslava
07.10.2024.
u 15:52
STOP SHOP Ludbreg slavi drugi rođendan uz obiteljske aktivnosti i nove brendove!
Pogledaj originalni članak

STOP SHOP Ludbreg, popularni maloprodajni park smješten u zapadnom dijelu Ludbrega, obilježava svoj drugi rođendan nezaboravnom proslavom. STOP SHOP će na svom rođendanu, 12. listopada, predstaviti bogatu ponudu s 15 zakupaca, među kojima su 14 trgovina i jedan ugostiteljski objekt, uz posebne pogodnosti i akcije koje su pripremili za posjetitelje. Ova popularna shopping destinacija pruža širok izbor artikala – odjeće, obuće, kućanskih potrepština, opreme za djecu, namještaja te proizvoda za kućne ljubimce.

Proslava uz dinamičan program za cijelu obitelj

U subotu, 12. listopada, posjetitelji će moći uživati u bogatom zabavnom programu osmišljenom za cijelu obitelj na adresi Ulica Rudolfa Fizira 3. Program će uključivati razne aktivnosti za najmlađe, dok će odrasli imati priliku iskoristiti brojne popuste i posebne pogodnosti koje su trgovine pripremile povodom ove proslave. Ovaj veseli događaj ne samo da će pružiti sjajnu zabavu za cijelu obitelj, već i poslužiti kao zahvalnost vjernim posjetiteljima na podršci tijekom protekle dvije godine.

Raznovrsna ponuda za još bolje iskustvo kupovine

STOP SHOP Ludbreg otvorio je svoja vrata 2022. godine, prostire se na više od 6.000 m² i nudi raznoliku ponudu za sve posjetitelje. Među zakupcima nalaze se neki od najpopularnijih brendova, kao što su Tedi, Spar, Bipa, Tisak, KiK, NKD, Optika Anda, Pepco, Sport Vision, Offertissima, Mana, ZOO City, Vacom i Sinsay. Uz prepoznatljivu arhitekturu, maloprodajni park odlikuje ne samo trgovinama, već i ugostiteljskim objektom te zelenim površinama i dječjim igralištem, čineći ga idealnim mjestom za cijelu obitelj.

„Naš cilj je omogućiti jednostavnu i pristupačnu kupovinu svim posjetiteljima, a STOP SHOP Ludbreg sada to pruža na još višoj razini. Lokalno stanovništvo dobiva široku paletu proizvoda i usluga na jednom mjestu, što čini svakodnevnu kupovinu lakšom i ugodnijom“, istaknuo je Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, STOP SHOP.

Ključna destinacija za pametnu kupovinu

Svi okupljeni brendovi na jednom mjestu čine STOP SHOP Ludbreg nezaobilaznom destinacijom za različite tipove kupaca – bilo da traže najnovije modne trendove ili su u potrazi za proizvodima za kućanstvo i obitelj. Ovaj maloprodajni park privlači štedljive „pametne kupce“ koji cijene praktičnost i pristupačne cijene, osiguravajući sve što je potrebno za obiteljsku kupovinu na jednom mjestu.

Od svog otvorenja, STOP SHOP Ludbreg postao je nezaobilazno mjesto okupljanja za više od 21.300 stanovnika iz Ludbrega i okolnih područja. Njegova atraktivna i raznovrsna ponuda čini ga središtem praktične i pristupačne kupovine. Ovaj retail park privlači sve veći broj posjetitelja zahvaljujući svojoj izvrsnoj prometnoj povezanosti i povećanom kapacitetu.

STOP SHOP kao standard za pristupačnu kupovinu

STOP SHOP Ludbreg dio je međunarodnog brenda STOP SHOP, koji se od kraja 2018. godine širi diljem Hrvatske. Fokusiran na gradove srednje veličine, STOP SHOP nudi visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama te nudi alternativu većim i skupljim trgovačkim centrima.

Uz Ludbreg, STOP SHOP trenutno ima još 15 maloprodajnih parkova: u Valpovu, Osijeku, Našicama, Đakovu, Vukovaru, Kaštel Sućurcu, Velikoj Gorici, Gospiću, Daruvaru, Vinkovcima, Labinu, Pazinu, Čakovcu, Dugom Selu i Virovitici. Usredotočen na pružanje raznolike i povoljne ponude za lokalne zajednice, STOP SHOP nastavlja unapređivati svoj poslovni model i proširivati svoju prisutnost u manjim gradovima.

STOP SHOP Ludbreg osmišljen je kao mjesto gdje se svakodnevna kupovina pretvara u opušteno iskustvo, idealno za obitelji, prijatelje i sve one koji cijene praktičnost, kvalitetu i povoljne cijene. Proslava koje se obilježava 12. listopada pruža građanima odličnu priliku da iz prve ruke dožive sve prednosti ovog renomiranog maloprodajnog centra.

Ne propustite priliku za sjajnu obiteljsku zabavu i ugodnu kupovinu u STOP SHOP-u Ludbreg!

Prijavite se za sudjelovanje u puhanju svjećica na rođendanskoj proslavi 12. listopada u STOP SHOPU Ludbreg! 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr