PROVOKACIJA

Britanski negator holokausta vodi turiste po logorima

Britanski negator holokausta vodi turiste po logorima
VL
Autor
Hrvoje Dečak
22.09.2010.
u 14:59
Iz njegove brošure zna se da kani obići i nekadašnju istočnu Prusku, gdje se u “Vučjoj jazbini” 1944. dogodio atentat na Hitlera, što Irving naziva pokušajem “izdajica njemačke vojske” da ubiju Führera.
Pogledaj originalni članak

Britanski negator holokausta David Irving stigao je u Poljsku da bi vodio turiste po značajnim točkama iz razdoblja nacističke okupacije. Strahuje se da će Irving voditi ljude u bivše nacističke logore i tamo govoriti neku svoju istinu. Iz njegove brošure zna se da kani obići i nekadašnju istočnu Prusku, gdje se u “Vučjoj jazbini” 1944. dogodio atentat na Hitlera, što Irving naziva pokušajem “izdajica njemačke vojske” da ubiju Führera. Poljske i britanske organizacije traže da mu se zabrani posjet bivšem logoru Treblinki (na slici groblje žrtava logora).

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PA
Parsifal
15:19 27.09.2010.

Možda mr.David Irving zbilja pretjeruje u tomu što radi a možda i židovi pretjeraše s brojem ubijenih židova i neprestalnim ponavljanjem o holokaustu......a možda su u šumi.Previše možda sa svih strana ali to nije razlog da se čovjek osuđuje jer misli kako misli...pa neće pobogu zbog svojih uvjerenja povećati broj žrtava drugog svjetskog rata.