PREDSJEDNICA SRPSKE VLADE

Brnabić: U Hrvatskoj su opsjednuti Vučićem, ne mogu se dogovoriti je li peder ili švaler

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
04.10.2021.
u 11:21
Ana Brnabić ovo je komentirala nakon gostovanja Darka Hudelista u emisiji ''Nedjeljom u 2''
Pogledaj originalni članak

Hrvatska javnost nikako da s naslovnih strana skine vijesti o Aleksandru Vučiću, sada je upala u svoju zamku pa nikako da se ljudi dogovore je li Vučić peder ili švaler, poručila je predsjednica srpske vlade Ana Brnabić. 

Kako je objasnila, Hrvatska u medijima redovno razvlači Vučića, a zbog te opsesije sada su se počele izvlačiti nepostojeće priče otprije 30 godina. 

– Nevjerojatno je koliko se opsesivno bave Vučićem zbog neke neuzvraćene ljubavi otprije 30 godina. To je smiješno i užasno tužno i zastrašujuće. Nije dovoljno što su mu ubili dedu, pradedu, stričeve, to što su ustaše ubili veći dio njegove rodbine. To nije njima dovoljan razlog, nego su našli neku neuzvraćenu ljubav – objasnila je Brnabić u emisiji Hit tvit, a prenio Kurir

Ana Brnabić ovo je komentirala nakon gostovanja Darka Hudelista na ''Nedjeljom u 2'', gdje je on kazao kako je ''Vučić prije 30 godina imao djevojku Hrvaticu, a da ta veza nije funkcionirala zato što je on Srbin te da zbog toga Vučić vuče frustracije''. 

VULIN DOŠAO NA SET

Srbi snimaju film Oluja: 'Ovo će vidjeti cijeli svijet. Nećete srpsku djecu trovati lažima'

Vulin je ocijenio, prenose svi značajniji srpski mediji, kako se film Oluja dogodio jer "smo šutjeli o Jasenovcu" i "zato što svojoj djeci nismo dozvolili da znaju istinu o tragediji srpskog naroda te smo dočekali da nam drugi pišu povijest, da nam se podsmjehuju, da nas tjeraju da priznamo lažne genocide, da nas primoravaju da se pravimo kao da je Oluja ‘humanitarna’ akcija'".

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 69

DU
Deleted user
12:12 04.10.2021.

Bestijalna je laž da su ustaše ubili bilo koga iz njegove obitelji. Njegovi su svi preživjeli rat. Po svemu sudeći su tijekom rata prešli dragovoljno na katoličanstvo, mada je to samo da ih netko ne bi dirao, dakle fingiran prijelaz, da bi nakon rata nastavili biti pravoslavci. Toliko o takozvanom pokatoličavanju, koje je postojalo isključivo na ovaj način. Dakle nitko nije postao zbilja katolik, jer nikakvog nasilnog pokatoličavanja nikida nije ni bilo. Dok popravoslavljivanja u postupku sveopćeg posrbljivanja itekako jest. Također, nema Hrvatska nikakav problem s tim zločincem, već on s Hrvatskom, budući da je ratni huškač i da je po Hrvatskoj držao govore u kojima je pozivao na stvaranje velike srbije, huškao na činjenje zločina, etničko čišćenje, masakriranje...Vjerojatno je svjestan da će jednom morati odgovarati za počinjena zlodjela, jer ratni zločini NIKADA NE ZASTARIJEVAJU, otuda i nervoza. Sve u svemu ratni zločinac i seksualni, mada i u svakom drugom smislu, pervertit. Devijantna moralna nakaza.

DU
Deleted user
11:45 04.10.2021.

napokon mogu komentirati bez cenzure, dajem repliku na uvaženu premijerku Brnabić, moje je mišljenje peder.

OL
OlujnoVrijeme
12:00 04.10.2021.

Srpski udar na susjede: Može li Vučić destabilizirati Hrvatsku? Na ovu temu sam napisao komentar da je sanu 3 vec par godina na djelu i kome jos nije jasno kamo vodi to sto se govori o ugrozenom srpskom golorukom narodu u regiji. Za ovaj komentar sam dobio 5 zuti karton a ja ovom portalu dajem direktno crveni i za tiskovno izdanje. Dakle jedan od razloga za zuti karton koji sam ranije dobio je i taj sto sam u komentaru napisao da je vrijeme da se i soskocaninov nadhrobni spomenik ukloni kad se uklanjaju i ploce postavljene braniteljima hosa. Vidi se sto vlasnik ovog portala misli o HR Crveni karton od mene do boljih dana kojima se nadam. Gamad