Odnio novac i nakit

Brutalna pljačka: Naoružan upao u kuću i ozlijedio dvije žene

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Brutalna pljačka: Naoružan upao u kuću i ozlijedio dvije žene
17.03.2013.
u 16:31
U pljački u kojoj je, prema policijskom priopćenju, razbojnik koristio i tjelesnu snagu, teško je ozlijeđena 68-godišnjakinja, dok je lakše ozljede zadobila 68-godišnjakinja. Obje su prevezene u bolnicu u Dubravi.
Pogledaj originalni članak

U Jalševcu Nartskom, kod Dugog Sela, u subotu oko 20.50 sati nepoznati je razbojnik naoružan vatrenim oružjem počinio razbojništvo u kući u kojoj se nalazilo 81-godišnjak te 74-godišnjakinja i 67-godišnjakinja.

U pljački u kojoj je, prema policijskom priopćenju, razbojnik koristio i tjelesnu snagu, teško je ozlijeđena 68-godišnjakinja, dok je lakše ozljede zadobila 74-godišnjakinja. Obje su prevezene u bolnicu u Dubravi.

Pljačkaš je iz kuće odnio još uvijek nepoznati iznos novca i nakit.

>>Nastavlja se niz: Opljačkana sportska kladionica u Zagrebu

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.