Razvod: Ankica Kerum još nije podnijela zahtjev za blokadu muževe imovine

Buduća i bivša gospođa Kerum na suprotnim stranama Splita

Foto: 24 sata
Buduća i bivša gospođa Kerum na suprotnim stranama Splita
27.10.2009.
u 19:02
Ankica će s djecom vjerojatno ostati u kući na Trsteniku, a Željko će s Fani živjeti u kući na Mejama, koja se već uređuje.
Pogledaj originalni članak

Na splitske sudove, Općinski i Trgovački, još nije stigao zahtjev Ankice Kerum za privremenu blokadu imovine njezina muža Željka Keruma. Riječ je o pravnom mehanizmu kojim se Ankica Kerum može osigurati da imovinu stečenu u braku Željko ne proda niti optereti dok se zbog razvoda supruzi ne dogovore o podjeli ili to umjesto njih učini sud.

Zahtjev Ankica može poslati na adresu Općinskog suda u Splitu i Trgovačkog suda, ovisno o tome želi li blokirati Željkovu privatnu imovinu ili onu na koju su uknjižene njegove tvrtke.

Ma tko u konačnici bude dijelio obiteljsku imovinu Kerumovih, ako se supruzi ne dogovore sami, o podjeli će odlučivati sud, a to neće biti nimalo lagan posao.

Prema imovinskoj kartici koju je Željko Kerum dostavio, “težak” je oko 130 milijuna kuna. Pobrojio je splitski poduzetnik i gradonačelnik stanove i kuće u Zagrebu te Splitu i okolici, zemljišta te hotel Neva u Podstrani.

Brojne su nekretnine kojima raspolažu njegove tvrtke, a tu je i skupocjeni vozni park – valja se samo sjetiti luksuznog maybacha te velike jahte “Joke” koju je Željko nazvao po svome sinu Jošku.

Željko Kerum navodno je vlasnik i investitor obnove kuće na Mejama u kojoj će živjeti sa svojom novom odabranicom Fani Horvat.

Radovi su već daleko odmaknuli, a Kerum se nerijetko zaustavi pred kućom te provjeri kako napreduje uređenje njihova budućeg ljubavnog gnijezda.

Obiteljska kuća u kojoj živi Ankica s djecom, a donedavno je s njima živio i gradonačelnik, nalazi se na drugom kraju grada, na predjelu Trstenik pa se tako bivša i buduća gospođa Kerum neće često susretati.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

JA
japa
20:49 27.10.2009.

Zbog čega ga oće ova Fani mogu mislit ( $, €, Kn...) ali zbog čega ( ???? ) ga je htijela ova njegova sadašnja bivša.....nikako nemogu skontat. Sve u svemu i jedna i druga imaju grozne cvikere.

OB
-obrisani-
19:45 27.10.2009.

Ova lijevo mi je bolja i ljepša od ove desno koja liježe pod oženjene muškarce samo zbog love

OB
-obrisani-
00:09 28.10.2009.

Volim pitiiii,volim pitiii,volim pitiiii - i ljubitiiiiiiiiiiiiiiiiii.......seljacine i kamiondzije bajnog Balkana....ajmo svi u kolooooooooo epaaa