porast zaraženih koronom

Bulj odgovorio Berošu: 'Ovo je izrugivanje i stavljanja stigme isključivo na grad Sinj'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Predsjednik u Sinju na svečanom otkrivanju spomenika akademskom kiparu Anti Župiću
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Sinj: Uzvanici na 306. Sinjskoj alci
25.08.2021.
u 20:03
"Vlada Republike Hrvatske se hvali da je u Hrvatskoj došlo nikada više turista"
Pogledaj originalni članak

Nakon što je ranije danas ministar zdravstva Vili Beroš prozvao Miru Bulja zbog ismijavanja mjera, gradonačelnik Sinja ustvrdio je kako se stavlja stigma na njegov grad. 

- Vlada Republike Hrvatske se hvali da je u Hrvatskoj došlo nikada više turista, prema tome ovo je izrugivanje i stavljanja stigme isključivo na grad Sinj, kazao je Bulj za RTL Danas

- On je imao mogućnost ili da se svi isto ponašamo, da zabrani sve svima, ili da se dozvoli i da se ponašamo svi jednako. To ministar Beroš ne čini, a poglavito prema gradu Sinju, dodao je. 

Podsjetimo, ministar Beroš ustvrdio je danas kako je rast broja zaraženih u Sinju 465 posto.

- Od 27 novozaraženih (29.7. - 11.8.) u Sinju, u zadnja dva tjedna (od 12.8. do danas) buknulo je na 147 zaraženih ili za 465% više! Pravodobna upozorenja o poštivanju mjera na masovnim okupljanjima ismijavana su od lokalne vlasti, a posljedice govore sve. #CijepiSe i poštuj mjere!, poručio je ministar Beroš na Twitteru.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 95

Avatar prahrvat
prahrvat
20:12 25.08.2021.

Bulj je intimno uvjeren da je Zemlja ravna ploča.

DU
Deleted user
20:14 25.08.2021.

Lokalni šerif zbog 5 minuta slave izrugivao se svojim mještanima(alkarima),svojoj crkvi (Franjevcima) i svim onim koji su bili protiv volje lokalnih birtaša i njihovih komitenata. Za nepovjerovat

Avatar morski
morski
20:23 25.08.2021.

E moj narode, ako ti je Bulj uzor. Onda jadna ti majka.