Štede i Michelinovi gosti

Kriza za stolom: Štedljivost gostiju osjetili su na Jadranu domaćini i u najskupljim restoranima

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Kriza za stolom: Štedljivost gostiju osjetili su na Jadranu domaćini i u najskupljim restoranima
01.11.2023.
u 21:30
Ili više nema gostiju koji su bili lani ili i oni moraju štedjeti, kaže Deni Srdoč iz reijčkog restorana Nebo i najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadržaj s potpisom.



Komentari 5

Avatar Asterix
Asterix
22:12 01.11.2023.

Ni bogati ljudi se ne vole razbacivati novcem pogotovo kad ne dobiju vrijednost za novac. Naši chefovi su previše zaglumili, zamislili su da će im bogata klijentela tek tako ostavljati za večeru 50 - 100 eura (pa i više) po osobi i to po mogućnosti svaku večer za vrijeme godišnjeg odmora. Većini gostiju je večera (nekima svakodnevni) izlazak, žele pojesti nešto jednostavno i ukusno i ne žele potrošiti bogatstvo za to.

Avatar Križari
Križari
23:23 01.11.2023.

Kakve su cijene čudi me.

O2
Ožujak.2023
22:46 01.11.2023.

Treba podignuti cijene za još 20ak posto i onda će biti dobro.