OKRŠAJ NA MREŽAMA

Butković Milanoviću: 'Jadno i nisko. A kad već spominješ lukobran, izgradile su ga i tvoje Rijeke pravde'

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Butković Milanoviću: 'Jadno i nisko. A kad već spominješ lukobran, izgradile su ga i tvoje Rijeke pravde'
07.04.2024.
u 13:53
Za razliku od tebe, ja neću govoriti o tvojoj obitelji, a imao bih itekako što za reći o poslovima članova tvoje obitelji. Za mene je obitelj ispred bilo kakve politike, napisao je Butković
Pogledaj originalni članak

Nastavlja se svađa ministra prometa Olega Butkovića i predsjednika RH Zorana Milanovića. Butković nije dobio odgovore na svoja dva pitanja postavljena jučer na Facebooku, ali zato jest niz optužbi na račun obitelji. Sad je Butković odgovorio Milanoviću. "Zorane, dobro jutro još jednom jer dok je drugima dan tebi je još jutro. Vidim da izbjegavaš odgovoriti na moja pitanja pa ti je najlakše opet udariti na moju obitelj. Jadno i nisko, Zorane", počeo je Butković pa nastavio: A kad si već spomenuo lukobran u Povilama, moram te razočarati pa reći da su ga izgradile i tvoje Rijeke pravde, tj. županijska Lučka uprava koju vodi SDP i tvoj pulen Saša Đujić.

Za razliku od tebe, ja neću govoriti o tvojoj obitelji, a imao bih itekako što za reći o poslovima članova tvoje obitelji. Za mene je obitelj ispred bilo kakve politike. I tu je ključna razlika između nas dvojice, ti razaraš, a ja gradim, Zorane.

P.S. Jedva čekam čuti odgovore na moja pitanja za koje jako dobro znaš da su itekako utemeljena. Znam da si se kasno probudio pa ti treba vremena da smisliš laž kojom ćeš se pokušati izvući. Samo vodi računa da odmah nakon tvog odgovora idu dodatna pitanja pa pazi da se ne zapetljaš u lažima. Stavio sam fotku Brača, a ti znaš zašto", napisao mu je i dodao emotikon koji namiguje.

Nešto ranije, Milanović je napisao da je Butkovićev otac od Ministarstva turizma dobio 110 tisuća kuna za obnovu svog kampa Povile. "A onda je Oljino Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture dalo osam milijuna kuna za gradnju novog lukobrana u uvali Povile. Osam milijuna kuna državnog novca, Olja, potrošio si da bi obiteljska birtija više zarađivala", rekao je Milanović i obećao mu odgovor u Pregradi gdje je danas na obilježavanju Dana grada.

Njihova prepirka zahuktala se jučer nakon što je Milanović u Kninu komentirao prepisku o pogodovanju između Butkovića i Josipe Rimac. Rekao je da je takvo ponašanje za zatvor. Onda je Butković optužio Milanovića da je za svog rođaka pod sankcijama tražio u bankama otvaranje računa, a jutros ga je na Facebooku 'podbadao' da mu još nije odgovorio.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 48

Avatar Zgubider..
Zgubider..
14:20 07.04.2024.

"...Josipa Rimac je Poliću javila "Primljen si", a potom "Živio HDZ". On je odgovorio "Hvala vam teto!___Butković je obični HDZov nepotista koji koristi svoju poziciju za uhljebljivanje svojih rođaka/prijatelja/poznanika i HDZovih vazala. Mene bi osobno bilo sram sređivati poslove dok stotine tisuća Hrvata moraju trbuhom za kruhom izbjeći u Njemačku i Irsku, kako bi dobili posao normalnim putem preko oglasa, jer za to u "domovini" nemaju radi ovakvih nikakve šanse! Jer i za svaki ozbiljniji posao "oni" imaju svog kandidata. Sram neka te bude Butkoviću!

LE
Levanto
14:32 07.04.2024.

Ja mislija da je Butković neki tule. I sam je reka da ni inteligentan. Kad ono, po onoj "ora et labora " za se i za svoje.

LU
Luftbalons
14:14 07.04.2024.

Dole HDZ