izborni skup u puli

Čačić: Kukuriku je snažan kao Veli Jože, izvući će nas iz blata

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Čačić: Kukuriku je snažan kao Veli Jože, izvući će nas iz blata
29.11.2011.
u 14:28
Zoran Milanović u Puli je pak kazao da Kukuriku koalicija simbolizira novu zoru za Hrvatsku.
Pogledaj originalni članak

– Kukuriku simbolizira novu zoru, novo buđenje za Hrvatsku i novu šansu, treba nam država koja će konačno otvoriti novi prostor i put prema uspjehu – kazao je danas Zoran Milanović pred okupljenim mnoštvom na pulskom Narodnom trgu, gdje su se uz prvog čovjeka SDP-a svojim simpatizerima obratili i ostali lideri Kukuriku koalicije, predsjednik HNS-a Radimir Čačić, predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić i predsjednik HSU Silvano Hrelja, a pridružili su im se IDS-ov Damir Kajin, pulski gradonačelnik Boris Miletić i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina.

– Plan je za 4. prosinca: izađimo na izbore i dajmo Hrvatskoj dobru vlast – poručio je Milanović. Pozvao je građane da izađu i na referendum i glasaju za ulazak Hrvatske u EU.

– Teško je, nije lako ni u Europi, ne zna se što će biti s eurom, ali ovoga je puta Hrvatska svjesna i zna što želi, što je njezin interes – kazao je Milanović.

– Dužni smo više nego što zajedno stvorimo u godinu dana – kazao je Čačić i zaključio da trebamo, zbog pozicije u koju nas je dovela sadašnja Vlada, “Velog Jožu da nas izvuče iz blata, odnosno snažnu i jaku Kukuriku koaliciju”. Koliko vjeruje u pobjedu Kukuriku koalicije, potvrdio je u Puli i Ivan Jakovčić.

– Petog ćemo se prosinca probuditi i znati da smo pobijedili, bit će to jutro kada počinje šansa za svakog čovjeka, a ja vjerujem u tu šansu – kazao je Jakovčić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OB
-obrisani-
15:16 29.11.2011.

. ...gazimire čačiću ...velog jožu je vrime ODAVNO PREGAZILO ...i čini mi se da je završio u REZALIŠTU ...slažem se da je i vas ČUDNOVATE KLJUNAŠE ...vrime PREGAZILO još tamo ...RANIH DEVEDESETIH

VF
vferari
15:26 29.11.2011.

Primitivci !! Veli jože je istarski narod, a dizalica je dobila ime po njemu.

OB
-obrisani-
14:55 29.11.2011.

. ...ima li netko tko može nabrojiti ...i JAVNO iznijeti ...neku od dobro SAKRIVENI i do sada NEVIĐENI ...točkica plana 21