Mirjana Krizmanić:

'Čačićev sustav vrijednosti oprečan je onom većine građana'

Foto: 'Anto Magzan/PIXSELL'
'Čačićev sustav vrijednosti oprečan je onom većine građana'
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Sonja Hoffman
08.07.2012.
u 15:40
Hajka koja se digla oko cijelog slučaja samo jača Čačićevu poziciju u Vladi jer što ga se više napada to on od kolega ima veću podršku, smatra psihologinja i spisateljica.
Pogledaj originalni članak

Premijer Zoran Milanović voli govoriti u metaforama, pa ću tako i ja. Nova hrvatska vlast je kao prerano rođeno dijete kojem još dovoljno dobro ne rade svi organi – rekla je psihologinja i spisateljica Mirjana Krizmanić za emisiju Nedjeljom u dva.

Pojasnila je da Vlada ne djeluje kako jedinstvena ekipa, jer je na vlast došla ne razmišljajući dovoljno o onome što je čeka, pa često nagazi na mine.

- Problem su i prevelika očekivanja građana - istakla je.

Radimira Čačića i njegovo, za mnoge iritantno ponašanje, te odluku da zbog krivnje za automobilsku nesreću u Mađarskoj ne odstupi iz Vlade nije željela posebno komentirati jer je, tvrdi, njegov sustav vrijednosti oprečan onome koji o tome ima 76 posto ostalih građana.

- I romantična ljubav pukne ako supružnici imaju različit sustav vrijednosti – naglasila je. Smatra i da hajka koja se digla oko cijelog slučaja samo jača Čačićevu poziciju u Vladi jer što ga se više napada to on od kolega ima veću podršku.

- Političar mora biti kompetentan i pristojan - istakla je M. Krizmanić i dodala da odrasli ljudi rijetko mijenjaju ponašanje zbog pritisaka i kritika. Ni premijer Milanović, smatra, nije se promijenio, u odnosu na ono kakav je bio proteklih godina, i ne obazire se puno na ono što građani misle.

- Mi smo ga izabrali, a za četiri godine na izborima ćemo pokazati jeli nam se ono što je i kako premijer radio svidjelo ili ne – poručila je M. Krizmanić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 89

OB
-obrisani-
15:51 08.07.2012.

jel ova junakinja čula kad za prijevremene izbore.

OB
-obrisani-
15:52 08.07.2012.

gospodo krizmanic kakva ste vi psihologinja da mislite da nesposobnog milanovica moramo trpjeti 4 godine sramotno je da cacic vodi vladu

TI
tirkizna
13:12 09.07.2012.

Koji je sustav vrijednosti ubojice, lažljivca i obmanjivača? A koji šarlatana i neznalice?