Kolumna

Čačiću plaćamo stan u Zagrebu iako već ima vlastiti

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Čačiću plaćamo stan u Zagrebu iako već ima vlastiti
29.02.2016.
u 14:51
Čačić je tako poreznim obveznicima iz džepa „izbio“ 3000 kuna za stanarinu iako ima imovinu od 30 milijuna kuna, a i stan u Zagrebu za koji kaže da mu je "neprikladan"
Pogledaj originalni članak

Radimir Čačić i dalje je visoko na listi najomraženijih političara. Posljednje istraživanje Crobarometra pokazuje da čak 64 posto građana o Čačiću ima negativan dojam, što ga svrstava na drugo mjesto po nepopularnosti. Kako se on ne zadovoljava drugim mjestima ni u čemu, čini se da je poduzeo korake koji će ga i s političke margine lansirati na sam vrh liste antipatičnih.

Jedan od najbogatijih Hrvata ovih se dana prijavio za korištenje saborske povlastice kojom se zastupnicima iz proračuna plaća najam stana u Zagrebu. Čačić je tako poreznim obveznicima iz džepa „izbio“ 3000 kuna za stanarinu iako ima imovinu od 30 milijuna kuna, koja uključuje i – stan u Zagrebu. Čačić je objasnio da mu je vlastiti stan u Zagrebu „neprikladan“.

Ovaj efektni potez sigurno osigurati uspon do samog vrha liste najomraženijih političara u zemlji. U vrlo jakoj konkurenciji.

>> Treniranje strogoće – 8 godina robije zbog vozačke dozvole

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OC
obican covik
01:47 01.03.2016.

PORED PARAZITA MESICA , JOS I PARAZIT CACIC ?? KOLIKO IH JOS IMA ???