Javnost rada

Čakovec u transparentnosti rada pao s drugog na deseto mjesto

Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Čakovec u transparentnosti rada pao s drugog na deseto mjesto
25.04.2012.
u 11:08
Prije tri godine, kad je GONG prvi put proveo istraživanje, Čakovec je bio na drugom mjestu
Pogledaj originalni članak

Grad Čakovec pao je s drugog na još uvijek visoko deseto mjesto u konkurenciji 127 gradova u kojima je praćena transparentnost rada i otvorenost tijela lokalne samouprave prema javnosti. GONG je od rujna 2011. do veljače 2012. godine u suradnji s Udrugom gradova proveo istraživanje koje je obuhvatilo svih 576 jedinica lokalne i regionalne samouprave – 127 gradova, 429 općina i 20 županija.

Čakovec s Osijekom dijeli deseto mjesto. Prije tri godine, kad je GONG prvi put proveo istraživanje, Čakovec je bio na drugom mjestu, odmah iza Rijeke koja je uspjela zadržati prvo mjesto. Među županijama prva je Krapinsko-zagorska, a druga Varaždinska županija. Na devetom je mjestu Novi Marof.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.