brodica potonula

Čeh kod Malog Lošinja doživio havariju. Spasio se skokom

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Čeh kod Malog Lošinja doživio havariju. Spasio se skokom
27.04.2013.
u 20:15
D.V. (41) doživio je havariju na 8 metarskoj brodici kod uvale Mrtvaška, te se spasio iskočivši na obalu. Zbog nemogućnosti upravljanja plovilom, jako jugo bacilo je brodicu na stijene koja je zbog oštećenja trupa potonula
Pogledaj originalni članak

U subotu je kod Malog Lošinja potonula brodica od 8 metara, a 41-godišnji Čeh koji je bio na njoj se spasio te nije ozlijeđen.

- Zbog kvara na motoru i jakog juga danas oko 16 sati češki državljanin D.V. (41) doživio je havariju na 8 metarskoj brodici na jugu Malog Lošinja kod uvale Mrtvaška, te se spasio iskočivši na obalu, no nasreću nije ozlijeđen. Zbog nemogućnosti upravljanja plovilom, jako jugo bacilo je brodicu na stijene a zbog oštećenja trupa brodica je ubrzo potonula. Potonula brodica imena Piraton plovila je pod njemačkom zastavom a voditelj je jučer isplovio iz Vrsara prema Rabu.

O nesreći je odmah obaviješten i kapetan Lučke ispostave Mali Lošinj te tvrtka Seahelp koji su se uputili do mjesta havarije i prevezli češkog turista - priopćili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

>> Kod rta Sorinj potonula 15-metarska brodica

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.