nesreće na moru

Čehinja (12) pala sa šetnice, pijana Poljakinja s balkona

Foto: Arhivska fotografija
Čehinja (12) pala sa šetnice, pijana Poljakinja s balkona
07.08.2011.
u 12:24
Mažoretkinja P.H (12) iz Češke pala je na plažu u Živogošću, dok je turistica iz Varšave s dva promila alkohola pala s balkona apartmana u Stari Gradu na Hvaru
Pogledaj originalni članak

Mažoretkinja P.H (12) iz Češke teško se ozlijedila na šetnici uz plažu u Živogošću. Nakon što se sa svjom grupom mažoretkinja smjestila u autokamp Dole, u subotu oko 10.30 sati, djevojčica je otišla u šetnju. Poskliznula se i pala s oko pet metara visine na plažu. Pozvala je u pomoć te su ubrzo stigli policajci i Hitna, kao i češki pozornici koji patroliraju Makarskim primorjem. Djevojčicu je u padu slomila treći kralješak. Prevezli su je u KB Split gdje su je operirali.

S dva promila pala sa balkona

Turistica iz Varšave, Joanna Kolakouska (27) pala je sa balkona svojeg apartmana u Stari Gradu na Hvaru oko dva sata ujuto u nedjelju. Poljakinja je pala s oko dva metra visine na beton i ozlijedila vratnu kralježnicu te zadobila krvarenje glave. Helikopterom su je prevezli u splitsku bolnicu. Joanna je bila u društvu prijatelja P. S. (46), a izmjerili su joj dva promila alkohola.

Split: Šetao po zidiću i pao s tri metra visine

Solinjanin J.G. (17) šetao je po zidiću uz Katalinića brig u Splitu te pao nedaleko željezničkog mosta na Bačvicama s tri metra visine. U bolnici je, a prema prvim informacijama nije teže ozlijeđen.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

MI
Milkica
15:41 07.08.2011.

U Stari Gradu?????? Jeste vi normalni? Na kojem jeziku pišete? Sram vas bilo, i to piskaralo i urednika i sve one koji pokušavaju za šest kuna prodati ovo smeće. U kojem mrtvom Stari Gradu? Sramota. Po hitnom postupku donijeti zakon o jeziku pa onda ili školovati novinare ili plaćati lektore, ali ovo je kao da nekoliko desetaka tisuća eura platim auto koji nema jedan kotač - vozi, ali malo teže, ali ipak vozi. Ma sramota najobičnija, vlastita mjesta ne znati deklinirati. Fuj!

DO
downunder
15:50 07.08.2011.

Stvarno ne razumijem koji je vrag tim turistima. Gotovo svaki dan neka nesreća

SA
santos008
13:47 07.08.2011.

Zato mi ne volimo da nam Srbi dolaze,naliju se one brlje i onda kad pane sa terase ,sve poprimi prizvuk netrpeljivosti ,poitike i nacionalizma.