SEDMI KILOMETAR

Cestari našli kutiju streljiva ispod mosta

Foto: otn
Cestari našli kutiju streljiva ispod mosta
02.12.2009.
u 12:28
Streljivo su pronašli radnici Poduzeća za ceste Koprivnica ispod mosta na državnoj cesti Križevci-Bjelovar, takozvanom "sedmom kilometru“ , nedaleko od skretanja za Tremu.
Pogledaj originalni članak

KRIŽEVCI - Drvenu kutiju punu streljiva za vojničku pušku M-48, zacijelo iz nekadašnjeg arsenala jugovojske, našli su danas prijepodne radnici Poduzeća za ceste Koprivnica ispod mosta na državnoj cesti Križevci-Bjelovar, takozvanom "sedmom kilometru“ , nedaleko od skretanja za Tremu.

– Čistili smo okoliš potoka od raslinja kad sam u plitkoj vodi opazio zelenu drvenu kutiju punu streljiva za vojničku pušku i to gotovo na istom mjestu gdje sam prije nekoliko godina našao dvije ručne bombe - opisuje cestar Dario Posarić s kojim su zajedno radili i kolege Stjepan Dejanović i Luka Tinodi.

Upravo je nevjerojatno da još uvijek ima neodgovornih pojedinaca koji bacaju streljivo i bombe u potoke, nadohvat djeci, a mogu ih bez teškoća predati policiji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
Antun1973
20:01 02.12.2009.

bez teškoća predati policiji Koja Glupost Ako ostavis u Policiji Oruzje, Onda dodju i da vide jel ima jos, Price za malu Djecu i Glupost cista. A ni nevjerujem da bi mi svi to Oruzje Predali da ostanemo Goli Ruku kao vec jednom.