predao kandidaturu

Chavez nakon oporavka 'lovi' treći predsjednički mandat

Foto: Marko Prpić
Navijačice
12.06.2012.
u 13:31
Ohrabren potporom nekoliko tisuća pristaša u Caracasu, Chavez je najavio ponovnu pobjedu i debakl opozicijskih kandidata
Pogledaj originalni članak

Venezuelski predsjednik Hugo Chavez u ''lovu'' je na treći predsjednički mandat. Reuters prenosi da je predao službenu kandidaturu čime je ujedno i počeo kampanju koja će potrajati do 6. listopada, odnosno do dana uoči održavanja izbora.

Ohrabren potporom nekoliko tisuća pristaša u Caracasu, u prvom javnom obraćanju nakon liječenja od raka na Kubi Chavez je najavio ponovnu pobjedu i debakl opozicijskih kandidata.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RE
@rea
15:02 12.06.2012.

Zašto trošit' na izbore ? Neka se odmaj proglasi doživotnim predsjednikom. Kao Fidel et al. Ili neka rotira s premijerom. Kao Baćuška.

TJ
To je nama naša borba dala
16:43 12.06.2012.

12.06.2012. u 15:02h @rea je napisao/la: Zašto trošit' na izbore ? Neka se odmaj proglasi doživotnim predsjednikom. Kao Fidel et al. Ili neka rotira s premijerom. Kao Baćuška. Za venecuelanski narod, tj. većinu njih bilo bi idealno kada bi on postao doživotni predsjednik. Trn je u oku samo američkim plaćenicima u zemlji, koji bi je u vrlo kratkom roku raz*ebali, rasprodali poduzeća i pokupili proviziju ispod stola za ''odlično urađen posao''. Svima nama treba jedan Chavez.