napadnuti smo!

Chuck Norris najavio 1000 godina tame SAD-u ako izaberu Obamu

Foto: Screenshot (YouTube)
chuck norris
04.09.2012.
u 20:50
U dvominutnom videu objavljenom na njegovom službenom YouTube kanalu Norris i njegova supruga Gena upozoravaju građane na "sve veću zabrinutost" da će Amerika koju poznaju i vole biti zauvijek izgubljena
Pogledaj originalni članak

Legendarni Chuck Norris uputio je Americi strašno upozorenje te naglasio kako američkim građanima prijeti "1000 godina tame" ako predsjednik Barack Obama na predstojećim izborima u studenom osvoji još jedan predsjednički mandat.

U dvominutnom videu objavljenom na njegovom službenom YouTube kanalu Norris i njegova supruga Gena upozoravaju građane na "sve veću zabrinutost" da će Amerika koju poznaju i vole biti zauvijek izgubljena ako Obama bude ponovno izabran za predsjednika.

- Ako pogledamo natrag u našu povijest jasno je da su naša divna zemlja i naša sloboda napadnute. Nalazimo se na prekretnici i, vrlo vjerojatno, zemlja koju znamo i volimo bit će zauvijek izgubljena ako ne promijenimo smjer kojim naša zemlja ide - naglašava Norris u svom videu.

Njegova supruga Gena koja ga tijekom videa drži za ruku iznijela je gledateljima i statistiku kako 2008. više od 30 milijuna evangelika nije izašlo na birališta i upravo zbog njihovog izostanka Obama je došao na vlast.

- Vi i ja imamo sastanak sa sudbinom. Za našu ćemo djecu sačuvati posljednju nadu o čovjeku na zemlji ili ćemo ih osuditi na prvi korak prema 1000 godina tame. Ako i ne uspijemo, barem će naša djeca i djeca naše djece moći reći da smo opravdali trenutak u kojem smo živjeli. Da smo učinili sve što se moglo učiniti - citirala je Gena Norris bivšeg predsjednika Ronalda Regana.

U siječnju Norris je podržao Newta Gingricha kao republikanskog kandidata uza predsjednika, a nakon što je Gingrich odustao od kandidature "Walker, teksaški rendžer" podržao je Mitta Romneya.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

IP
info_punkt
21:06 04.09.2012.

tako je... 1000 godina tame ako izaberu Obamu... 1001 godinu tame ako izaberu Romneya... pa ti slobodno biraj, nije da nemaš izbora...

CR
cro@rmy
21:17 04.09.2012.

Drži se ti svojih filmova,pametnije ti je.

SP
spaszadrzavu
21:05 04.09.2012.

jedini spas za ameriku- arnold schwarzenegger