Pepe Unchained

Cijene kriptovaluta rastu zbog smanjenja kamatnih stopa Federalnih rezervi, nova ICO prikuplja 13,5 milijuna dolara

Cijene kriptovaluta rastu zbog smanjenja kamatnih stopa Federalnih rezervi, nova ICO prikuplja 13,5 milijuna dolara
02.10.2024.
u 11:58
Pogledaj originalni članak

Očekuje se da će Federalne rezerve ovog tjedna osloboditi američko gospodarstvo smanjenjem kamatnih stopa, a analitičari predviđaju "mekano slijetanje" na vidiku.

Ovo je pozitivno za kripto industriju, čija je ukupna tržišna kapitalizacija danas porasla za 2,3%.

Dok rastu etablirane kriptovalute, projekti u pretprodaji i ICO-i također bilježe rast usred obnovljenog optimizma na tržištu.

Jedan primjer je Pepe Unchained, koji je prikupio preko 13,5 milijuna dolara, dok su ulagači u posljednja 24 sata uložili više od 200 tisuća dolara.


Anketa CNBC-a pokazuje optimizam za mekano slijetanje, pozitivno za $PEPU

Anketa koju je proveo CNBC otkrila je da ispitanici "predviđaju postupniji pristup smanjenju kamatnih stopa nego što je trenutno predviđeno na tržištima."

Anketa – koja je uključivala ekonomiste, upravitelje fondova i stratege – otkrila je da 84% sudionika očekuje smanjenje od 25 baznih bodova u rujnu, suprotno konsenzusu od 50 baznih bodova.

To pak ukazuje na mekano slijetanje, koje ublažava rizik recesije uzrokovan visokim kamatnim stopama. Obično, visoke kamatne stope mogu izazvati recesiju ako su previsoke predugo.

Smanjenje od 50 baznih bodova, što bi značilo "tvrdo slijetanje", ukazivalo bi na to da Fed strahuje od nadolazeće recesije, stoga su očekivanja mekog slijetanja pozitivna za tržište.

Konsenzus oko mekog slijetanja jača, a Yahoo Finance također sugerira da će tržište pronaći ravnotežu bez prevelikih prepreka.

Ako SAD izbjegne recesiju, snižavanje kamatnih stopa vjerojatno će potaknuti maloprodajne i institucionalne trgovce da povećaju svoju izloženost rizičnijim ulaganjima, uključujući kriptovalute.

Doista, likvidnost će se prvo preliti na velike igrače poput Bitcoina i Ethereuma putem ETF-ova i centraliziranih burzi. Zatim će se preliti na alternativne kriptovalute s velikom tržišnom kapitalizacijom, a na kraju i na nove s manjom kapitalizacijom poput Pepe Unchaineda.

Brzi trgovci već ulažu u $PEPU prije nego se to dogodi.

Jedan od njih je ClayBro, koji kaže: "Pepe Unchained će eksplodirati nakon odluke o smanjenju kamatnih stopa Feda."

Analitičar je istaknuo da je tržišni sentiment bio uplašen posljednjih mjeseci, ali očekuje da će nadolazeće smanjenje kamatnih stopa povećati povjerenje.


Pepe Unchained: prva Pepe-tematska kriptovaluta s blockchainom druge razine

Pepe Unchained je spreman za eksploziju nakon odluke Feda.

U bikovskim razdobljima, sektor meme kriptovaluta obično donosi najveće dobitke.

Na primjer, u prvom kvartalu 2024. ukupna tržišna kapitalizacija kriptovaluta porasla je za 60%. Prema podacima CoinGecka, sektor meme kriptovaluta donio je najveće dobitke, s prosječnim povratom od 1.313%.

Nadolazeće bikovsko razdoblje bit će prvo za Pepe Unchained. Također ima pionirsku upotrebu:

Pepe Unchained bit će prva Pepe-tematska kriptovaluta sa vlastitim blockchainom.

Nudi brze i jeftine transakcije na vrhu Ethereum mreže.

Pepe Chain je odvojeni blockchain od Ethereuma, ali korisnici mogu jednostavno prenositi sredstva između dva lanca koristeći isti novčanik i njegov posvećeni Ethereum most.

Prema njihovoj web stranici, Pepe Chain bit će 100 puta brži i mnogo jeftiniji od Ethereuma.

Također nudi mehanizam za staking, koji je pokrenut tijekom pretprodaje i trenutno nudi 152% APY.

Sudjelujte u pretprodaji Pepe Unchaineda danas po najboljoj cijeni

Cijena Pepe Unchaineda će postupno rasti tijekom pretprodaje, potičući investitore da ulože što je prije moguće.

Trenutno je cijena u pretprodaji 0,0098 dolara, ali će porasti za nešto više od jednog dana.

Ulaganje u projekte u ranoj fazi često nosi rizik, ali zato je Pepe Unchained angažirao sigurnosne tvrtke Coinsult i Solid Proof da izvrše reviziju njihovog koda.

Projekt je prošao obje revizije, što potvrđuje njegovu transparentnost i legitimnost.

U vremenima ekonomske prosperitetnosti, trgovci se penju ljestvicom rizika u potrazi za većim dobitcima, što obično dovodi do značajnih priljeva kapitala u meme kriptovalute.

Iako je sektor meme kriptovaluta obično visokorizičan i visokoprinosan, inovativna korisnost Pepe Unchaineda i opsežne revizije izdvajaju ga od konkurencije.

Pratite projekt na X-u ili se pridružite njegovom Telegramu kako biste ostali informirani. Alternativno, posjetite njihovu web stranicu kako biste kupili i uložili tokene.

Posjetite Pepe Unchained

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr