promjena vremena

Stiže ciklona Tonči: Doznajte kakvo vrijeme donosi!

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Kišno vrijeme
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
tmurni oblaci
23.03.2014.
u 10:45
U ponedjeljak se očekuje promjenjivo i svježe vrijeme uz dosta oblaka i mjestimičnu kišu.
Pogledaj originalni članak

Nakon više dana sunca, u Hrvatskoj dolazi do promjene vremena koja bi kod meteoropata mogla uzrokovati tegobe. 

Ciklona Tonči, kako ju je nazvao Crometeo tim je već je počela utjecati na vrijeme u Hrvatskoj. Oblaci pokrivaju sve veći dio zemlje, mjestimice pada kiša a u nastavku dana i sutra vrijeme će se dodatno pogoršati, javlja Crometeo.

'Tonči' će, naime, mjestimice donijeti obilnije oborine, u gorju i nešto snijega. Očekuje se da će u nedjelju poslijepodne u Gorskom Kotaru i Lici pasti nešto snijega. U središnjoj Hrvatskoj prijepodne postupno naoblačenje uz malo kiše. Poslijepodne i navečer se očekuje kiša,a mjestimice i pljusak s grmljavinom. Do promjene vremena danas bi trebalo doći i u Slavoniji. Popodne se očekuje porast naoblake a ponegdje i kiša osobito u zapadnoj Slavoniji. 

U ponedjeljak se očekuje promjenjivo i svježe vrijeme uz dosta oblaka i mjestimičnu kišu. Temperatura će se uglavnom kretati od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva, a više suhog vremena najavljeno je za utorak. Tada se očekuje da će biti djelomično sunčano, povremeno s povećanom naoblakom a ponegdje je moguća i kratkotrajna kiša.

Cijeli članak čitajte ovdje.

>> Proljeće stiže i 'službeno' – evo kakvo vrijeme donosi! 

>> Ponedjeljak je bio najtopliji 17. ožujak u Zagrebu od 1882.!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar _Hedon_
_Hedon_
12:20 23.03.2014.

Malo kiše postalo vijest.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
11:33 23.03.2014.

ovo je stvarno presmiješno da svaka kiša dobije ime. to davanje imena meteo-pojavama ima smisla kod velikih oluja koje se pojave par puta godišnje. ali dati ime svakom vjetriću ili pljusku je zaista besmisleno

DU
Deleted user
11:44 23.03.2014.

e, nije njima u crometeu lako.......treba svako malo smisliti neko glupavo ime.....