Strah od toga što jedemo i pijemo

Nišu ’zdrave’ ili ‘funkcionalne’ hrane prehrambena industrija koristi kako bi povećavala profit

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Nišu ’zdrave’ ili ‘funkcionalne’ hrane prehrambena industrija koristi kako bi povećavala profit
10.11.2023.
u 20:00
Afera trovanje gaziranim pićima, možda i jedna od najvećih u prehrambenom sektoru u Hrvatskoj, iznova je otvorila pitanja koliko je sigurno ono što konzumiramo

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
20:15 10.11.2023.

Sve više je raka.